С психоенергетика и силна воля актрисата успяла да се измъкне

...
С психоенергетика и силна воля актрисата успяла да се измъкне
Коментари Харесай

Надарената Елен Колева - неподходящ мъж ме завлече на дъното

С психоенергетика и мощна воля актрисата съумяла да се измъкне от дупката

Искрена и персонална изповед за драмите в живота си направи актрисата Елен Колева в новия подкаст на Българска национална телевизия. Тя призна, че в избран интервал от живота си е била мощно разтърсена душевен. Обаче с помощта на волята си и на психоенергетиката е съумяла да преодолее сложния интервал.

" Моята най-съществена промяна се случи, когато влязох по отношение на човек, който доста повлия на моята кариера в отрицателен проект. И тогава действително в тази връзка започнах да изгубвам позициите си, започнах да изгубвам опциите си ", споделя тя.

Елен не посочи името на индивида, поради който кариерата й претърпяла срив, а душевната й контузия се виждала отдалеко, освен това и от другари, и от сътрудници.

Актрисата имаше дълга и доста проблематична връзка с боса на майонеза „ Олинеза “ Александър Найденов, много по-възрастен от нея. Той не един път я е упреквал в изневери с Башар Рахал, Иво Аръков. Двамата се събираха и разделиха до 2015 година, когато връзките им бяха дефинитивно прекъснати, а богатият Найденов се залюби със сървайварката Ралица Кирилова.

Елен беше интимна и с писателя Калин Терзийски – доста надарен, само че зависим на алкохола създател. По време на телевизионно изявление, правено в жилището, в който двойката живееше по това време, Терзийски бе очевидно почерпен, надигаше бутилка, говореше мъчно и най-после заспа пред камерата.

Но звездата от " Шивачки " упреква за своите провали освен несъответствуващата си връзка, само че и своя сложен темперамент, написа България през днешния ден.

" Никога не съм желала да бъда комфортна и постоянно съм показвала тази страна от моя темперамент ", акцентира зеленооката хубавица. Талантливата монтанчанка не отхвърля и нещо още по-важно - че и самата тя се е оставила на главозамайването от известността, която се стоварва на плещите й, когато е единствено на 23 години.

" В началото имаше самозабравяне. Вървиш по улиците, хората те разпознават, радват ти се, възхищават ти се, пишат ти, момиченцата желаят да наподобяват на теб... ", изрежда плюсовете на това да си звезда Елен Колева. Тя обаче не била подготвена за минусите, с които всяка известна персона рано или късно се сблъсква.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР