С приближаването към финала на романтичното риалити Един за друг

...
С приближаването към финала на романтичното риалити Един за друг
Коментари Харесай

Пазаруване без ръце и предизвикателство за ума и тялото за двойките от “Един за друг

С приближаването към финала на сантименталното риалити " Един за различен " двойките стават все по-малко. След следващите тествания предходната седмица още един влюбен тандем отпадна от конкуренцията.
 Адреналинови провокации на крачка от финала на “Един за различен ” - какви ще са последните игри за дамите и мъжете
Адреналинови провокации на крачка от финала на “Един за различен ”

Последни самостоятелни игри за дамите и мъжете

Предизвикателството за двойки изправи участниците пред задачата да пазарят без ръце. За да се оправят сполучливо, сътрудниците трябваше да показват добра съгласуваност и отлична връзка. Изпитанието обаче се оказа непостижимо за Александрина и Иван, които след многократни опити в последна сметка се отхвърлиха. В резултат от решението си, двамата се озоваха непосредствено на елиминация. Габриела и Десислав обаче бяха три пъти по-бързи от останалите и с изключение на финансов бонус, получиха и имунитет от играта за избавление. Така те станаха и първите полуфиналисти в предаването.

Последва борба за избавление, в която се впуснаха четири двойки - Криси и Арти, Викси и Георги, Вики и Явор и Димана и Христо. Предизвикателството, в което участниците трябваше да слагат избрани плочки с изображения върху нестабилна маса, изискваше готовност на мозъка и тялото. Отлична памет и забележително успокоение демонстрираха Димана и Христо, които станаха първи в играта. Викси и Георги пък бяха най-бавни и по тази причина трябваше да се изправят на елиминация против Сани и Иван.

От основно значение за развоя на събитията бе специфичната привилегия, която получиха последната " Супердвойка на седмицата " - Димана и Христо. Те трябваше да лишават един глас и избраха да лишат от прегръдка точно най-близките на Сани и Иван - Виктория и Явор. Семейството от Кюстендил обаче по този начин и не получи поддръжка от никого и си потегли от надпреварата на крачка от финала.

Следващата седмица сантименталната конкуренция навлиза в полуфиналния си стадий, като тестванията към този момент ще бъдат единствено тандемни. Специална изненада чака участниците, а първото им предизвикателство ще бъде рисково и високо.
 Емоционални елиминации след напрегнатите игри предходната седмица в „ Един за различен ”
Емоции, сълзи и изненади в “Един за различен ”

Игрите стават все по-напрегнати

" Един за различен " е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР