с предложения за превенция при бедствия и аварии. Здравето и

...
с предложения за превенция при бедствия и аварии. Здравето и
Коментари Харесай

Контрера с предложения за превенция при бедствия и аварии в София

с оферти за предварителна защита при бедствия и повреди. Здравето и живота на жителите са най-важни. 

Кметът на София да изготви отчет с оценка на вредите от последните наводнения и оферти за тяхното премахване. Да изготви и предложение за предприемане на превантивни ограничения, съпроводени от механически, експертен разбор за разчистване, промяна, подсилване на речните корита на територията на Столична община, както и ограничения за възстановяване на отводняване на рисковите територии. Заедно с това да бъде показана и оценка на положението на речните сектори в обсега на държавната отговорност, с цел да бъде наясно къде и от какво има потребност, в това число като ограничения от страната.

Това предложение направи в свое изявление общинският консултант от и ръководител на „ Патриоти за София “ Карлос Контрера по време на днешната сесия на Столичния общински съвет.

Той упорства кметът да внесе отчетите при започване на месец юли, с цел да бъдат прегледани на идващото съвещание на СОС.

Политическите несъгласия и разногласия нямат място по тематиката с бедствията и повредите. Здравето и живота на жителите са най-важни, безапелационен е общинският консултант от.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР