С празничния сезон в разгара си, подготовката на кралското семейство

...
С празничния сезон в разгара си, подготовката на кралското семейство
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън допусна неприятна грешка, която доведе до голямо съжаление за Коледа

С празничния сезон в разгара си, подготовката на кралското семейство за Коледа ще бъде добре в ход, като едно кралско семейство се стреми да не повтаря минали неточности.

Очаква се, както предходната година, всички те да се насочат към имението Сандрингам за фамилни тържества, които включват замяна на дарове, първокласни вечери и обичайна разходка до църквата на коледната заран. Разбира се, това значи, че кралските особи ще би трябвало деликатно да опаковат нещата, с цел да са сигурни, че имат подобаващото облекло за всеки мотив. И това не е лесна задача, просто попитайте принцесата на Уелс, която преди една година горчиво съжаляваше за коледния си тоалет по доста непредвидена причина.

По време на появяването си, вървешком до църквата преди четири години, Кейт съобрази цветово тоалетите на фамилията си и всички те изглеждаха доста елегантни в тъмнозелено. И до момента в който почитателите по целия свят харесаха техния жанр, се оказа, че Кейт в действителност съжаляваше за избора си на тоалет за деня и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР