С позитивни чувства. Така отговори певицата Андреа на въпрос с

...
С позитивни чувства. Така отговори певицата Андреа на въпрос с
Коментари Харесай

Андреа след Кубрат Пулев: Имаме страхотни приятелски отношения с него и се подкрепяме

С положителни усеща. Така отговори певицата Андреа на въпрос с какви усеща е останала към някогашния си другар Кубрат Пулев. 

Аз оставам с положителни усеща към всички хора, които са били в моя живот, изключително толкоз години. Знаеш ли кое е грозното? Защо той не приказва за мен, за какво единствено аз би трябвало да приказвам за него?, уточни тя.

15 години си бил с някого. Той е бил там от самото начало. Той е бил слушател, фен, участник, живял е с теб, дишал е твоя въздух, спи на твоя креват, яде с теб. Ти няма ли да свързваш безусловно всичко с него? Чисто логичен, нищо любовно, разяснява певицата.

Смятам, че е редно аз да виждам към този момент напред единствено към моя личен живот. Мога да подкрепям връзки с него, да бъдем другари, да се поддържаме, което е ужасно. Поддържаме контакт, само че имам и нападателна подигравка от страна на неговата другарка или не знам, както той я назовава " майката на децата " му. Истината е, че желая Кубрат да е благополучен. С децата, които има, в случай че обича дамата, която е до него, да бъде благополучен с нея. Ние имаме страхотни другарски връзки с него, уточни Андреа.

Няма нова мъж до нея, стана ясно от думите й.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР