С посрещане на малки коледари от Целодневна детска градина №1

...
С посрещане на малки коледари от Целодневна детска градина №1
Коментари Харесай

Общински съвет Благоевград одобри поемането на дългосрочен дълг от „ФОНД ФЛАГ“ ЕАД

С посрещане на дребни коледари от Целодневна детска градина №1 " Ведрица " стартира последното съвещание на Общински съвет Благоевград за 2022 година

В качеството си на хазаин, ръководителят Радослав Тасков благодари на дребните посетители от името на всички съветници и подари децата с лакомства.

На днешното съвещание Общински съвет Благоевград постанови 63 решения.

С 31 гласа „ ЗА “ общинските съветници дадоха позитивен избор по предлагането на кмета на община Благоевград, по отношение на вдишване на кратковременен дълг от „ ФОНД ФЛАГ “ ЕАД за финансиране и рефинансиране на осъществени възможни възстановими разноски по план “Проектиране и създаване на анаеробна апаратура за разделно събрани биоразградими боклуци за районна система за ръководство на отпадъците на район Благоевград ”, финансиран по Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014-2020г.

След къси диспути и уточнения от страна на общинското управление, локалните парламентаристи утвърдиха и предлагането за вдишване на дълготраен дълг от „ ФОНД ФЛАГ “ ЕАД за финансиране и рефинансиране на личен принос на Община Благоевград, наложена финансова промяна и разноски за Данък добавена стойност по план “Проектиране и създаване на анаеробна апаратура за разделно събрани биоразградими боклуци за районна система за ръководство на отпадъците на район Благоевград ”, финансиран по Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014-2020 година

Председателят на КСЖП Любомира Хамбарджийска рапортува предлагането за разпределяне на еднократна финансова помощ на жители на Община Благоевград, подали съответните заявки, по отношение на Вътрешни правила за работа на Комисията за разглеждане на заявките за приемане на еднократна финансова помощ от бюджета на Община Благоевград, което бе признато единомислещо от Общински съвет.

Според него бе гласувано разпределяне на сумата от 5 000 размер на Стойчо Иванов Кръстев.

Припомняме, че на младият мъж му е сложена му е тежката диагноза многоброен мононеврит. Множествена аксонална мононевропатия с кондукционен блок. В момента той е животоспасяващо лекуване в Турция.

На постоянното съвещание на локалния парламент, общинските съветници дадоха позитивен избор и за даване на „ Специализирана болница за интензивно лекуване по онкология Свети Мина “ ЕООД за безсрочно и безплатно стопанисване и ръководство на трансформатор за спешно зареждане.

Общинските съветници утвърдиха разработване на Подробен организационен проект (ПУП) по няколко оферти от Кмета на община Благоевград.

Местните парламентаристи се произнесоха и по отношение на редица оферти за даване на аграрни земи от общинския аграрен фонд за възобновяване на благосъстоятелност по реда на §27, алинея 2 от Преходни и заключителни разпоредби към ЗИД на ЗСПЗЗ.

След привършване на дневния ред, ръководителят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков закри последното съвещание за 2022г.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР