С портът и поп културата отдавна вървят ръка за ръка,

...
С портът и поп културата отдавна вървят ръка за ръка,
Коментари Харесай

Звездите, които не пропускат мач

С портът и поп културата от дълго време вървят ръка за ръка, по тази причина не е изненада, че доста известни персони могат да се видят на спортно събитие. Някои от тях обаче откровено обичат спорта, без значение дали става въпрос за голф, хокей, футбол или баскетбол те са същински спортни почитатели. Ето и кои звезди не пропущат мач на обичания си тим, съгласно новото видео в канала TOP of the TOPS във Vbox7.com.

Джъстин Тимбърлейк

Тимбърлейк е голям почитател на голфа и разпален състезател, а негов доста добър другар е един от най-хубавите голф играчи в света – Джъстин Роуз. В родния си град Мемфис, Джъстин купува голф игрище, което преустройва в екологично такова. Освен по голфа, изпълнителят се увлича и по баскетбола.

Джесика Алба

Актрисата е почитател на баскетболния тим Golden State Warriors. Запалва се по тима, когато към него се причислява Барон Дейвис, с който тя и брачният партньор ѝ Кеш Уорън са положителни другари.

Кевин Харт

Изключително огромен баскетболен почитател, Харт има доста обичани тимове, само че остава максимален последовател на Philadelphia 76ers. Актьорът постоянно се включва в благотворителни мачове, в които играе с разнообразни звезди. Участието му в мачове на NBA му носи доста нови другарства с разнообразни спортни звезди, като Джоел Ембийд.

Винс Вон

Актьорът е огромен обожател на хокея, като е последовател на всички чикагски тимове, само че най-много Cubs, Bears и Blackhawks. Винс може да бъде забелязан на първия ред на всеки мач на Chicago Blackhawks, където разпалено разяснява играта. Актьорът взе участие и в няколко кино лентата на спортна тема.

Снуп Дог

Рапърът е един от огромните футболни почитатели измежду звездите. Днес той е пренасочил пристрастеността си към спорта и тренира младежкия футболен тим на сина си, както и оказва помощ за стартирането на футболна лига, носеща името Snoop Youth Football League.

Джей Зи

Джей Зи е почитател на всички нюйоркски баскетболни тимове, само че най-много на Brooklyn Nets. Рапърът е създател на първокласния състезателен бар „ 40/40 “ и е някогашен съсобственик на Brooklyn Nets. Джей Зи започва своя лична спортната организация, която носи името Roc Nation. Той е на съвсем всяко огромно спортно събитие, придружаван от брачната половинка си Бионсе.

Дрейк

Изпълнителят е огромен почитател на баскетбола, а негов обичан тим е Toronto Raptors. През 2013 година Дрейк разгласи на публична конференция, че става формален дипломат на Raptors. Въпреки, че постоянно е подложен на критика за по-бурните си реакции по време на мачове, Дрейк остава правилен на тима и не пропуща техен мач.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР