С пореден случай на измама над възрастен човек от офис

...
С пореден случай на измама над възрастен човек от офис
Коментари Харесай

Общественият посредник на Бургас към мобилните оператори: Осъзнайте се!

С следващ случай на машинация над възрастен човек от офис на мобилен оператор се е сблъскал публичният медиатор на Бургас, юрист Тодор Стамболиев. Ичрез медиите той желае да се обърне да се обърне към всички чиновници, упражняващи труда си в областта на услугите предоставяни от мобилните оператори.

Публикуваме писмото му, без редакторска интервенция.

„ Уважаеми младежи, чиновници, в някой от офисите на мобилните оператори!

Моля Ви, не причинявайте това страдалчество на възрастните хора! Осъзнайте се! Човекът, застаналсрещу Вас със сълзи в очите и треперещи от боязън, изтощение и отпадналост ръце, може да е баба, или дядо на ваш непосредствен, другар, родственик, комшия.

Зная, че по този метод се покачва с прочут % заплатата Ви, колкото повече контракти, толкоз по-висока заплата! Но, вижте, в случай че не Ви доближава заплатата, поискайте покачване от работодателят си, поискайте да предоговорите изискванията за размера на възнаграждението си, поискайте по-висока цена на труда си от този, на който го продавате. Това е цивилизованият метод да поискате и повишите приходите си! Така постъпват индивидите, не търсят метод посредством машинация над най-уязвимите - възрастните хора, да печелят повече. Нямате визия каква болежка причинявате на тези хора! Опитът Ви, да ги подмамите да преподпишат контракт с мобилния оператор, в чийто офис работите, като им оферирате условия, които отлично знаете, че са неизгодни, или услуги, за които отлично знаете, че са неизползваеми от тези хора е срамно, дори незаконно действие.

Точно възрастните хора се нуждаят от повече внимание, пояснение и протекция, тъкмо те имат повече потребност от вашата помощ, дайте им я, не ги лъжете, не ограбвайте така и така сложното, оскъдно и болно всекидневие на възрастния човек. Повишаването на месечния Ви приход не трябва да става по този непочтен, безчовечен, излъган, незаконен метод! За момент единствено си представете, че това против Вас е вашият дядо. Ще му предложите ли проект с включен „ интернет пакет “, като виждате, че мобилният му телефон е с клавиатура и типът му въобще не разрешава използването на интернет услуга, ще му предложите ли проект за 45-50 лева, като виждате, че той има на седмица по 4-5 диалога с детето си, или със съседа си, ще му предложите ли таблет на погашение, когато виждате, че индивида не може да употребява такова устройство? Ще го извършите ли? “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР