С помощта на реактивни системи за залпов огън (MLRS) и

...
С помощта на реактивни системи за залпов огън (MLRS) и
Коментари Харесай

Киев: Ако имаме реактивни системи за залпов огън и други тежки оръжия ще деблокираме сами Черно море

С помощта на реактивни системи за залпов огън (MLRS) и други тежки оръжия ще деблокираме сами Черно море. Това написа в профила си в Twitter съветникът на украинския президент Михаил Подоляк.

Торгуватися з країною, яка взяла в заручники сотні мільйонів людей? У нас є краща ідея: світ має домовитися про передачу Україні MLRS-систем та іншої необхідної важкої зброї для деблокування Чорного трепя. Далі ми все зробимо самі. (2/2)
— Михайло Подоляк (@Podolyak_M)

По думите му поради повишението на цените 1,6 милиард хора по света може да изпитат дефицит на храни и стотици милиони ще попаднат под чертата на бедността. Подоляк се базира на прогноза на " Икономист " за последствията от Руската експанзия и на предлагането на списанието да бъдат проведени в Черно море интернационалните конвои с кораби, натоварени с храни.

Той обаче изрази подозрение дали е подходящо да се вършат опити за " спорене със страна, взела за заложници стотици милиони хора ". Руските военнопрестъпници са блокирали в Черно море към 300 товарни кораба, които не могат да изнесат от Украйна зърнени и други хранителни артикули.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР