С помощта на различни начини за подреждане на масата можете

...
С помощта на различни начини за подреждане на масата можете
Коментари Харесай

Идеи за подреждане на маса

С помощта на разнообразни способи за нареждане на масата можете да създадете неповторима атмосфера в дома си и да се придвижите в други страни.

Лесно можете да придвижите духа на слънчева Италия в дома си. За задачата използвайте трите цвята на италианското знаме – зелено, алено и бяло. Откажете се от обичайните покривки, те не са подобаващи.

Разположете върху масата три идентични по величина салфетки от плат, които да образуват италианското знаме. Използвайте хартиени салфетки за гостите си в контрастни цветове. Върху зелената завивка поставете червени салфетки, върху алената – бели, върху бялата – зелени.

Използвайте макаронени произведения за декорация на масата. Красиво пръснете 1 шепа макарони върху масата, сложете във висока транспарантна чаша малко спагети, вързани с красива лента.

 Идеи за нареждане на маса

Когато подготвяте любовна вечеря, масата би трябвало да е подредена по специфичен метод, с потреблението на цветя, най-много рози. Добре е да употребявате някакви специфични дребни предмети за декорация на масата, които да върнат красиви мемоари в половинката ви.

Няма нищо по-сближаващо от вечеря на свещи. В средата на масата поставете свещник за няколко свещи, чиято светлина ще подчертае хубостта на сребърните или посребрени принадлежности на масата.

Красиво наподобяват плуващите свещи, измежду които плуват листчета от рози. Чувствата си можете да покажете, като оформите от дребни свещи в средата на масата сърце. Сред свещите пръснете листенца от рози.

Ако желаете да сервирате ястията измежду сантиментално подредена маса, в средата й поставете комбинация от вълнуващи въображението аромати. В красива купа изсипете 25 грама канела и 5 грама карамфил, прибавете 10 капки от обичаното ви етерично масло.

Добавете към тази примес сухи растения, листа и цветя и добре разбъркайте. Украсете готовата ароматична комбинация с цели откъснати от стъблото рози.

До чинията на обичания човек поставете мъничък подарък, който да символизира вашата обич към него.

Когато сервирате масата за обичания човек или за значими посетители, за предпочитане е да употребявате салфетки от плат, а не от хартия.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР