С помощта на бърз тест можете да разберете дали сте

...
С помощта на бърз тест можете да разберете дали сте
Коментари Харесай

Бърз тест: Нарцисист ли сте?

С помощта на бърз тест можете да разберете дали сте нарцисист. Достатъчно е да отговорите с „ да ” и „ не ” на въпросите, а по-късно да изчислите резултатите.

1. Важно ли е за вас по какъв начин изглеждате?

2. Имате ли в дома си повече от 2 огледала?

3. Можете ли да се погледнете в огледалото единствено на излизане от вкъщи си?

4. Смятате ли, че сте човек, чиято осанка прави усещане на другите хора?

5. Мислите ли, че с помощта на външността си сте съумели да постигнете повече, в сравнение с с помощта на вътрешните си качества?

 Нарцисисти

6. Вярна ли е съгласно вас поговорката „ По облеклата посрещат ”?

7. Склонни ли сте да изхарчите доста пари за облекла?

8. Приятно ли ви е, когато някой ви гледа дълго време, без да откъсне очи от вас?

9. Смятате ли, че единствено с външността си и метода си на държание можете да повлияете върху някого да вземе решение, което подхожда на вашите стремежи?

10. Мислите ли, че има хора, които са влюбени съдбовно във вас?

11. Бихте ли пренебрегнали някой, който се пробва да ви потвърди любовта си, единствено тъй като не харесвате външния му тип?

12. Според вас красивата осанка по-важна ли е от професионалните качества на един човек?

Резултати

Повече отговори „ да ”

 нарциси

Вие сте класическият нарцисист – можете с часове да се любувате на лицето и тялото си в огледалото. Обичате да разглеждате своите фотоси повече, в сравнение с фотосите на който и да е. За вас е значимо да сте обект на нечие внимание – даже не ви интересува кой тъкмо ще ви се възхищава, стига да го прави постоянно. Вие постоянно пренебрегвате желанията на другите, само че в случай че някой се държи с вас по същия метод, се чувствате онеправдани.

Повече отговори „ не ”

Вие сте надалеч от нарцисизма, за вас са значими непреходни полезности. За вас са скъпи дълбоките страсти, които можете да изживеете с колегата, с който сте сега, и това, което може да ви притегли към някого, е композиция от доста дадености. За вас е все едно какво мислят хората за външността ви, по тази причина от време на време можете да допуснете немарливост в облеклото си. Ако някой ви прави похвали, вие даже не вярвате, че е откровен, защото подценявате личната си осанка.

Еднакво количество отговори „ да ” и „ не ”

За вас външността е доста значима, само че в това време вие сте в положение да спазите салдото и да не се концентрирате напълно в това. Вие обръщате доста огромно внимание на дрешника си и постоянно сте в крайник с настоящите трендове. Не сте типичният нарцисист, само че имате огромни заложби в това отношение, които при избрани условия могат да се развият. Понякога сте в положение да неуспехите мечтаната среща с новия сътрудник, единствено тъй като не сте харесали по какъв начин изглеждате, секунди преди да излезете от вкъщи си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР