С почти цял отбор младоци започна подготовката на ЦСКА под

...
С почти цял отбор младоци започна подготовката на ЦСКА под
Коментари Харесай

ЦСКА започна подготовка с цял отбор младоци

С съвсем цялостен тим младоци стартира подготовката на ЦСКА под управлението на Саша Илич, оповестиха " алените ". На първото занятие през днешния ден сутринта се появиха преотстъпените през миналия сезон Илия Шаламанов, Александър Бучков, Митко Митков, Марк-Емилио Папазов, Радослав Живков и Мартин Смоленски. Освен тях, пред погледа на наставника ще упражняват левият бек Галин Минков и юношеските национали Алекс Божев и Росен Маринов. На линия беше и първото ново попълнение Станислав Шопов, който идва от нидерландския Хееренвеен.

От старта на подготовката отсъстваха футболистите в другите национални гарнитури, които след приключването на своите задължения, ще получат няколко дни спомагателна отмора. Става въпрос за армейските представители при " трикольорите " Георги Йомов и Иван Турицов, младежкия национал Йоан Бауренски, както и за легионерите Жорди Кайседо (Еквадор), Енес Махмутович (Люксембург) и Яник Вилдсхут (Суринам). По проект във вторник и сряда ще дебаркират и латиноамериканските състезатели Густаво Бусато, Маурисио Гарсез, Браян Морено и Жеферсон Телес.
 Снимка 576572
Източник:

В новосформирания щаб на Илич, с изключение на неговите четирима сънародници, ще влезе и Стоян Колев, който ще продължи работата си с вратарите, до момента в който на останалите български помощници на Алън Пардю ще бъде препоръчана работа в Академията на клуба.

Както към този момент беше оповестено, до 15-ти юни тимът ще се приготвя при домашни условия на своята база с една планувана контрола, след което ще изкара двуседмичен лагер в Австрия. Там са планувани 5 стойностни инспекции - с Гройтер Фюрт, австрийски отбор, локалния отличник Ред Бул Залцбург, румънския Сепси и унгарския първенец Ференцварош.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР