С победата над Пирин ЦСКА си върна върха в класирането,

...
С победата над Пирин ЦСКА си върна върха в класирането,
Коментари Харесай

Очакват над 15 000 зрители на голямата битка между ЦСКА и Лудогорец

С успеха над Пирин ЦСКА си върна върха в класирането, откакто в границите на два дни заемаше втората позиция. Това се случи за първи път от средата на октомври насам. Армейците се оправиха със задачата да се изкачат още веднъж на лидерската позиция и влизат в приповдигнато въодушевление в директния двубой за купата с Лудогорец в неделя. Същото се отнася и за почитателите им, които бяха изпълнили до краен лимит бранша за посетители на " Христо Ботев ", а след реализирано съгласие сред клубовете, част от тях бяха настанени и на централната естрада, написа " Тема спорт ".

За конфликта с разградчани в неделя на " Армията " се чакат над 15 000 фенове, като това ще е най-посетеното домакинство на ЦСКА от полуфинала-реванш от шампионата за купата на България с Берое през сезон 2015/16, когато отборът се подвизаваше във В група.

Подкрепата на публиката ще е извънредно значима за алените, които при победа значително ще си обезпечат и първото място за постоянния сезон. Това пък ще значи, че ще одобряват Лудогорец и в плейофите, когато стадионът също ще е цялостен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР