С по-дълъг от обичайното сутрешен блок и специално студио NOVA

...
С по-дълъг от обичайното сутрешен блок и специално студио NOVA
Коментари Харесай

Сутрешният блок на NOVA и специално студио проследяват историческата среща ЕС – Западни Балкани

С по-дълъг от нормалното утринен блок и особено студио NOVA ще направи съпричастни своите фенове със знаковата среща на върха Европейски съюз – Западни Балкани на 17 май.

Сутрешният блок „ Здравей, България “ ще продължи до 10.00 ч., с цел да наблюдава откриването на историческия конгрес, който събира европейския хайлайф и водачите на Западните Балкани. В предаването очаквайте извънредно изявление минути преди събитието с министъра за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова, както и вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и водача на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев. В блока ще видите още полемика сред български евродепутати, както и разбор на историка и посланик Ангел Димитров, който оглавява Комисията за договаряния с Македония.

Проследяването на историческото събитие в ефира на NOVA ще продължи със специфичното студио, отдадено на срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани, от 15.00 ч. с водещ Надежда Узунова. В него NOVA ще излъчи онлайн конференциите на Бойко Борисов, Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер, Еманюел Макрон и Ангела Меркел, а политологът проф. Антоний Гълъбов и историкът проф. Христо Матанов ще разясняват бележи ли форумът ново начало за Балканите и ще има ли зелена светлина за страните от района за присъединение към Европейския съюз.

Репортерите на NOVA ще се включват през целия ден в излъчванията на Новините с настояща информация от срещата.

Гледайте най-интересното от основния конгрес в утринния блок „ Здравей, България “ и специфичното студио от 15.00 ч. на 17 май по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР