С пищно тържество в царския дворец „Врана „Еко България отпразнува

...
С пищно тържество в царския дворец „Врана „Еко България отпразнува
Коментари Харесай

"ЕКО" иска да е №1 в България, готви се да построи бензиностанциите на бъдещето

С охолно празненство в царския замък „ Врана " „ Еко България " отпразнува 15-годишнината от основаването си. За рождения ден на българското поделение на HELLENIC PETROLEUM GROUP в София дойде и висшето управление на най-голямата гръцка компания в региона на горивата и енергетиката - изпълнителният шеф Григорис Стергюлис и Роберто Караханас, управител интернационалните и вътрешни пазари.

По време на събитието публично беше показан новият изпълнителен шеф на „ ЕКО България " ЕАД - Алексиос Атанасопулос.

И по време на празника беше декларирана ясна упоритост - „ ЕКО България " да стане номер 1 на пазара в България. Изпълнителният шеф Григорис Стергюлис разясни, че HELLENIC PETROLEUM GROUP оперира главно в югоизточния средиземноморски район и по-точно играе водеща роля в Гърция, Кипър, Македония, Сърбия, Черна гора и България.

„ Балканите са нашият дом, нашето семейство. Не единствено, тъй като споделяме обичаите, нравите, методът на живот или обща кухня. А поради химията сред нас, построени сме по еднакъв метод ", разгласи Стергюлис.

Той разясни, че е доста мъчно за гръцка компания в България.

„ България и Гърция са членки на Европейския съюз. Съобразяваме се с условията на Европейски Съюз във връзка с околната среда, обществената среда и така нататък, което за нас значи, че един барел нефт ни излиза с 4 $ по-скъпо спрямо барел на съперниците ни от Близкия изток.

Единственият късмет да сме мощно конкурентоспособни е да имаме висока продуктивност.

Не можем да бъдем втори. За да сме сполучливи, би трябвало да бъдем номер 1. Номер 2 е първият измежду губещите, а ние не можем да бъдем губещи.

Нашето обръщение е, че желаеме да бъдем единствено участници, а и фактор за въздействие върху енергийния пазар.

Това може да стане единствено в случай че и двете страни имат изгоди и ние зачитаме нормите на локалното общество ", сподели още изпълнителният шеф.

Как обаче „ ЕКО България " има намерение да стане номер 1.

„ Иновация, единствено иновация " - разгласи мениджърът интернационалните и вътрешни пазари Роберто Караханас.

Именно това е и мотото на компанията.

„ С нововъведения. За да оцелеем би трябвало да представим артикул, който да бъде най-хубавият. Да бъде добре признат от клиентите. И тук не става въпрос за цена. Тя е единствено един съставен елемент в услуга на клиента. Трябва да сме новаторски, да почитаме клиента - той да избира и количество, и качество на продукта.
Ако ние сме хора, които вървим напред, почитаме клиента и обществото, и се приспособяваме, ще сме компания, която има освен прелестно минало, а и ослепително бъдеще ", добави Караханас.

Като част от развиването на бизнеса на „ ЕКО България " не се възнамерява единствено построяването на нови обекти, бензиностанции на основни местоположения. Целта е те да оферират доста повече артикули, доста повече услуги, а освен зареждане с гориво.

Изпълнителният шеф Стергюлис на процедура очерта визията на компанията за бензиностанцията на бъдещето.

„ Да, ще разтеглим мрежата, ще открием нови бензиностанции. По-важното за нас е да увеличим продуктите, които предлагаме. Предполагам всеки от вас върви от време на време до Гърция на отмора. Представете си един клиент с една карта, която може да се употребява за гориво и за всички артикули, които биха ви били нужни за почивката. И всички тези артикули с отстъпка. Разрастването за нас се състои в два съставния елемент. Увеличено количество и добавени действия. В бъдеще бензиностанциите ще наподобяват на огромен супермаркет, а колонките за бензина ще са някъде в ъгъла ", разгласи изпълнителният шеф на HELLENIC PETROLEUM GROUP.

Въпреки че е от скоро в страната, на съвсем чист българрски новият изпълнителен шеф на „ ЕКО България " Алексиос Атанасопулос се показа пред посетители и публицисти. Той разкри и една приятна изненада. Традиционно HELLENIC PETROLEUM GROUP е ангажирано с действия в услуга на обществото, като подкрепяне на спортисти, деца и хора в неравностойно състояние. Както и на надарени младежи. Именно двама български младежи ще получат стипендии и ще могат да учат в университети в Гърция на издръжката на компанията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР