С песен на Фани Транчева бе открит мегапарка край Ветрино.

...
С песен на Фани Транчева бе открит мегапарка край Ветрино.
Коментари Харесай

С песен на Фани откриха мегапарка край Ветрино

С ария на Фани Транчева бе открит мегапарка край Ветрино. 10-годишното момиченце, което към този момент има 41 интернационалните награди, просълзи публиката с осъществяването на  песента " Притури се планината ". 

На 22 юни до град Варна отвори порти исторически парк, който, съгласно основателите си, е най-големият в света. Намира се наоколо до село Неофит Рилски, община Ветрино.

Паркът е умислен като огромен комплекс, който в приключен тип ще е ситуиран на над 500 декара повърхност. Разходка в него ще дава опция на посетителите да се върнат до 10 000 години обратно във времето през петте столетия на човешката цивилизация. И да видят какво се е случило по нашите земи през халколита и неолита, по време на траките и Рим, до разцвета на Първото и Второто българско царство.

Официалното разкриване стартира с автентична национална музика,  част от която бе и осъществяването на Фани Транчева.

Освен, че е печелило награди с гения си в Русия, Англия, Португалия, Испания, Италия,Малта,Сърбия, Македония, Молдова,Чехия,Румъния, Турция и други,  10-годишното момиченце има и две благотворителни акции зад тила си. В  " Дете оказва помощ на дете " пари от продажбата на диска с песните й са отишли за подкрепяне на сираче и на дребния Любчо, който се бори с Детска церебрална парализа. С втората благотворителна акция - " Фани и златното богатство ", е изработен концерт за надарени деца, а парите са дарени на пет хлапета в неравностойно състояние. 

Фани е и измежду участниците в състезанието " Нова звезда " на Слави Трифонов, където събра доста аплодисменти с атрактивното си осъществяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР