С пълно мнозинство Общинският съвет одобри промяната на учредителния акт

...
С пълно мнозинство Общинският съвет одобри промяната на учредителния акт
Коментари Харесай

Промениха учредителния акт на „Екобус – Пловдив” – управителя ще се отчита пред съветниците

С цялостно болшинство Общинският съвет утвърди смяната на учредителния акт на общинското сдружение „ Екобус – Пловдив ”. То бе импортирано то общинския консултант Веселина Александрова от Политическа партия – Демократична България, като на предходната сесия, то не събра нужните гласове
Прочетете още
При второто гласоподаване безусловно всички 48 съветници го поддържаха. С смяната на учредителния акт, шефа на сдружението, ще се регистрира и пред Общинския съвет,  като ще внася и отчети на всеки три месеца

„ Чрез смяната на учредителния акт и ние ще имаме по-голяма изясненост какво се случва в него. При представянето на постоянни доклади, ще имаме действителна визия какви компликации се срещат и да можем, като принципал да ги преодоляваме ”, сподели Александрова.

Зам.-кметът по превоз Савин Петков съобщи, че предлагането е положително и ще бъде преодолян пропуск, който е изработен при учредяването на сдружението.

„ С оглед идните дейности, които ще създадем с „ Екобус ”, те ще бъдат съгласувани и утвърдено от вас – общинските съветници.  Вие би трябвало да бъдете осведомени каква е работата му  и да бъде получена вашата поддръжка при развиването му. Това е една добра процедура на гласност и бистрота ”, сподели Петкова.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР