С пълна убеденост не подписах декларацията за Украйна. Това означава

...
С пълна убеденост не подписах декларацията за Украйна. Това означава
Коментари Харесай

Радев: С пълна убеденост не подписах декларацията за Украйна в НАТО. ДБ ни тласкат във войната

" С цялостна увереност не подписах декларацията за Украйна. Това значи въвличането ни във война с Русия ". Това съобщи държавният ни глава от Прага. На въпрос какво е мнението му за мнението на " Демократична България " да внесат проекторешение за изпращане на оръжие за Украйна в Народно събрание, Радев разяснява:  " Изумително е, че на фона на енергийната и икономическа рецесия в цяла Европа " Демократична България " се пробва да ни тласне във войната, още даже преди да е призован Народното събрание. Ако със същата пристрастеност, която лобират за Украйна в НАТО, работеха за правосъдната промяна и за ползите на българските жители, в този момент публичната тежест на тази групировка щеше да бъде друга. "
Ще работя против въвличането на България във войната в Украйна, бе безапелационен президентът Румен Радев. Той взе участие в Прага на европейска лидерска среща.

" За мен е мъчно за поверие, че управлението на коалиция, която претендира за либералност и морал в политиката, може да си служи с такива откровени неистини и операции. С цялостна увереност не подписах декларацията за присъединение на Украйна в НАТО, тъй като това сга значи война НАТО - Русия. И аз ще продължа да бъда виновен към българските жители и като президент и висш главнокомандващ ще работя против въвличането на България във войната, без значение под какви красиви изречения се прикрива това ", безапелационен бе Румен Радев. 
Според него ние би трябвало да гледаме на този въпрос извънредно съществено. " Политици, които тласкат България към война, без значение дали от незнание или изгода, дължат отговор на българите чии ползи обслужват ", съобщи президентът.
Вече ясно заявих, че ще дава на партиите задоволително време, с цел да се излъчи държавно управление, съобщи президентът Румен Радев. Той разяснява по този начин отхвърли на Политическа партия да договаря с ГЕРБ.

Изключително значимо е да имаме парламент. Нашия парламентарен модел се основава на Народното събрание.

 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР