С отпадането на извънредното положение "Енерго-Про" възстановява редовния си график

...
С отпадането на извънредното положение "Енерго-Про" възстановява редовния си график
Коментари Харесай

Енерго-Про продължава да разсрочва сметките на затруднени клиенти

С отпадането на изключителното състояние "Енерго-Про " възвръща постоянния си график за заплащане на употребяваната електрическа сила. Всички фактури, издадени след 13 май, ще бъдат с нормалния период на заплащане за битови клиенти, оповестяват от сдружението. Процедурата за разсрочване на отговорностите обаче остава облекчена и дава опция при нужда клиентите да договорят самостоятелна скица за заплащане на дължимите суми.

С цел гарантиране на стабилността на електроенергийната система "Енерго-Про " приканва за постоянно възнаграждение на месечните отговорности, с цел да няма струпване на по-големи от нормалните суми и нежелани изключвания на електрозахранването поради неплатени сметки след 24 май.

Ако клиентите желаят да разсрочат отговорностите си, те могат да договорят своята самостоятелна скица на телефона на сдружението 0700 800 61, да посетят център за обслужване на клиенти или да изпратят имейл на адрес [email protected]

"Енерго-Про " дава на своите клиенти и опция за онлайн разплащания на отговорностите за употребена електрическа сила. На интернет адрес https://vp.energo-pro.bg/ притежателите на дебитни и кредитни карти имат опция по едно и също време да ревизират размера на своето обвързване за употребявана електрическа енергия и да го платят незабавно, несъмнено и комфортно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР