С открит летателен ден 12-та авиационна база ще отбележи своя

...
С открит летателен ден 12-та авиационна база ще отбележи своя
Коментари Харесай

Открит летателен ден по повод празника на 12-та Авиационна база

С открит летателен ден 12-та авиационна база ще означи своя празник и 81 години от началото на летателната активност на летище Долна Митрополия.

Авиационното събитие ще се организира на 25 март 2023 година - съботаот 10:00 часана летище Долна Митрополия.

Организаторите канят всички фенове и другари на авиацията да споделят заеднопразника.

Вратите за гости ще бъдат отворени в 09:00 часа. Пропускателният режим ще се реализира през Портал № 2, който се намира от източната страна на летището (преди кръстовището в посока Плевен – Гулянци).

Ето какво ще може да види публиката в празничния ден:

Тържествена гала, която ще стартира в 10:00 ч. Летателната стратегия е с начален час 11:00 ч. Пилотите от 12-та авиационна база ще изпълнят полети със самолети “Pilatus ” РС-9М, L-39 “Albatros ” и ZLIN 242L. Във времето от 10:00 до 13:00 ч., посетителите могат да прегледат ревюто на авиационна, самолетообслужваща и специфична техника.

Всички посетители на празника ще имат опция да влязат в пилотската кабина на самолетите и да си създадат фотография за спомен. В центровете за наземен показ ще бъдат показани разнообразни типове леко стрелково оръжие, височинно съоръжение и летателни костюми. Ще могат да се качат и в кабината на противопожарния автомобил „ Мерцедес АКТРОС ”, както и да прегледат оборудването му.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН! ОЧАКВАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР