С осем стотинки по-скъп е метанът по бензиностанциите в област

...
С осем стотинки по-скъп е метанът по бензиностанциите в област
Коментари Харесай

По-скъп метан в област Габрово

С осем стотинки по-скъп е метанът по бензиностанциите в област Габрово спрямо междинната му цена за страната, демонстрира репортерска инспекция на Радио „ Фокус “-Велико Търново. Този тип гориво от няколко месеца държи по-висока цена от междинната за страната. Към момента огромните вериги бензиностанции в региона продават метана от 1,41 лева./л., до момента в който междинните цени в страната са 1,33 лева./л.
През последния месец този тип гориво резервира цена в региона. Цената на бензин А95 се е покачила с 1 стотинка. В момента този тип гориво се продава за 2,24 лева./л., до момента в който през месец юли се е продавал за 2,23 лева./л. Цената на бензин А98 сега е 2,48 лева./л. Запазва стойности през последния месец. Дизелът се търгува за 2,26 лева./л. Цената му през предходния месец е била същата. Газта се продава за 0,99 лева./л.
Цените на горивата в региона са с до 5 стотинки по-ниски от междинните за страната. Справка със статистика за страната на уебсайт за горива сочи, че за днешния ден област Габрово е на 6-то място в ранглиста за най-евтини горива в България, като месец юли бе на седма позиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР