С определение от 1 октомври Административен съд–София град отмени наложената

...
С определение от 1 октомври Административен съд–София град отмени наложената
Коментари Харесай

Административният съд отмени „запечатването“ на хотел Маринела

С определение от 1 октомври Административен съд–София град анулира наложената от Национална агенция за приходите мярка „ запечатване " на хотел Маринела, оповестиха от сдружението. Съгласно претекстовете в определението на АССГ, изложените от органите на Национална агенция за приходите претекстове за „ запечатването " на хотела са нереални и не съставляват учредения за предварителното осъществяване на ПАМ „ запечатване на обекта ".

Съдът показва още, че от издадената от органите на Национална агенция за приходите заповед не излиза наяве „...как несъхранявайки удостоверение за регистрация на ИАСУТД в обекта „ търговецът е основал спънки пред контролните органи да правят цялостна инспекция за определяне и следене вярното и законосъобразно вписване и отчитане на осъществените продажби за съответния интервал ", който интервал въобще не е бил конкретизиран, в допълнение се разяснява в акта на съда.

След постановяване на определението на съда, органите на Национална агенция за приходите са задължени неотложно да отстранен всички известия за запечатване на обекта.

Всички обекти в хотел Маринела работят без ограничавания. Хотелът може да бъде запазен, посредством световните и местни канали за запазване на хотелско настаняване, както и посредством уебстраницата на Хотел Маринела София и директните телефони за резервации. В мощ остават групови и корпоративни сделки за настаняване, както и контракти за образуване на мероприятия.

Благодарим на нашите сътрудници за разбирането и лоялността. Продължаваме да следваме високите стандарти на марката. Фокусът на всичко, което вършим са нашите посетители, споделят от хотел Маринела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР