Учител, обвинен в секс с тийнейджъри, се засмя и каза

...
Учител, обвинен в секс с тийнейджъри, се засмя и каза
Коментари Харесай

Учител, обвинен в секс с ученик, 15, „се засмя, когато момчето каза, че не е достатъчно голям, за да шофира“

Учител, упрекнат в секс с младежи, се засмя и сподели „ О, млъкни! “ когато единият сподели: „ Не съм задоволително възрастен “, беше казано в съда.

Ребека Джойнс забременя от младеж, прочут в процеса като момче Б, до момента в който беше пусната под гаранция за хипотетично прави секс с момче А, чу правосъдните заседатели. Тя е упрекната по шест точки за присъединяване в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е била лице с доверие.

Днес правосъдните заседатели в Манчестърския кралски съд чуха, че тя разяснява шофирането, откакто избра 15 -годишно момче се качва след учебно заведение в колата си и отива в жилището си, където са правили секс. Момче А сподели, че няма да знае за това, защото е прекомерно дребен, с цел да кара – което Джойнс, до момента в който се смееше, отговори: „ О, млъкни! Спри да казваш това! " се твърди.

На втория ден от процеса правосъдните заседатели изгледаха видео изявлението, което момче А даде на служители на реда. Той споделил на полицията, че Джоунс му е дала 10 от 11-те числа от телефонния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР