С опасност за живота им са мъжа и детето след

...
С опасност за живота им са мъжа и детето след
Коментари Харесай

Две деца са спасени, борят се за живота на трето след катастрофа и падане в басейн

С заплаха за живота им са мъжа и детето след сред цистерна и джип на пътя сред Мездра и Ботевград в региона на село Новачене. Мъжът е в тежко, сериозно положение, с огромна политравма. Идентично е положението и на едното от децата, което е с черепно-мозъчна контузия, на командно дишане, в сериозно положение, също с заплаха за живота, оповестиха на брифинг от " Пирогов ".

Другото ранено дете е съответно и в схващане, има контузии, само че те не заплашват живота му, приведено е в детско поделение и ще се възвърне най-бързо, заяви Българска национална телевизия.

Спасен беше и животът на дете, което пострада при в Кърджали.

При злополуката пострадаха 7 души, измежду които и двете деца. В болница " Света Анна " са постъпили останалите четирима ранени.

Районната прокуратура в Ботевград е почнала следствие на тежката злополука.

Пробата за алкохол на водача на камиона е негативна. Според Камарата на автомобилните превозвачи в България една от аргументите за случая е положението на пътя, който е посипан с дупки и неравности.

Междувременно от Многопрофилната болница за интензивно лекуване " Д-р Атанас Дафовски " в Кърджали оповестиха, че е изписано детето, което пострада при рухване в басейн във вилна зона край града на 19 август. То е в положително общо положение.

Детето беше превозено същия ден в болничното заведение от екип на незабавната помощ с остра дихателна непълнота.

В резултат на бързите и съответни дейности от страна на доктор Недялка Джангозова и доктор Диана Димитрова положението на детето е нормализирано, сложено е под интензивни грижи и наблюдаване, и откакто към този момент е вън от заплаха, е изписано.

След случая в полицията бе формирано досъдебно произвеждане за неосъществени контрол и грижа от близка на детето, на която то е било поверено.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР