С опасност за живота е мъжът, който се нарани със

...
С опасност за живота е мъжът, който се нарани със
Коментари Харесай

С опасност за живота е бургазлията, който си преряза гърлото с бутилка

С заплаха за живота е мъжът, който се нарани със счупена бутилка. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас. Той е 31-годишен мъж от Казанлък и е настанен в поделение " Реанимация " на УМБАЛ – Бургас с заплаха за живота, съобщи " Фокус ".

Сутринта в Морската градина в региона до ресторант " Воденицата " той се е самонаранил със счупена бутилка в региона на гърлото. Мъжът е локализиран от полицейските чиновници след подаден към 08.35 часа сигнал от млада жена, която разхождала в Морската градина двугодишното си дете за това, че неоснователно е замеряна от чужд мъж с буци пръст и подръчни средства. Жената дала изложение на непознатия, който минути по-късно е открит от полицейски автопатрул и забелязвайки чиновниците на реда, бръкнал в раницата си, извадил стъклена бутилка, счупил я и с остатъка от стъклото се наранил в региона на гърлото.

До идване на екипа на Спешния център полицейските чиновници оказали първа долекарска помощ, като се пробвали да спрат изобилната кръвозагуба, настъпила в резултат на самонараняването.

31-годишният мъж от Казанлък е откаран в УМБАЛ – Бургас и настанен за лекуване. Разпитани са очевидци – очевидци на случая. Иззети са видеозаписи от ситуирани наоколо до местопроизшествието камери. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР