С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително

...
С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително
Коментари Харесай

Временна организация на движението и по част от ул. „Марио Жеков“ в Стара Загора

С оглед обезпечаване на безвредното образуване и осъществяване на строително монтажните работи за обект „ Реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на гр. Стара Загора – северна част “, изпълнявани от ДЗЗД „ ВиК Стара Загора “, до 5 август 2022 година, на територията на Стара Загора по ул. „ Марио Жеков “, в сектора от ул. „ Трапезица “ до ул. „ Атанас Кожухаров “, се вкарва краткотрайна организация на придвижването на персонален, публичен, договориран превоз и на МПС извършващи превоз за лична сметка. Дейностите се извършват на два стадия. Първият е до 28 юли и касае прекосяването по ул. „ Марио Жеков “ в сектора от ул. „ Трапезица “ до ул. „ Пирин “, без да се лимитира придвижването в кръстовищата с ул. „ Трапезица “ и ул. „ Пирин “, като строително монтажните работи с възпрепятстване на уличното придвижване ще се правят за времето от 09.00 до 17.00 ч. При осъществяване на строително монтажните работи ще бъдат допускани, живущите в региона жители, екипи на незабавна здравна помощ и пожарна сигурност.

Вторият стадий включва диапазона от 29 юли до 5 август и постанова краткотрайна организация на придвижване на ул. „ Марио Жеков “, в сектора от ул. „ Пирин “ до ул. „ Атанас Кожухаров, без да се лимитира придвижването на кръстовищата с ул. „ Атанас Кожухаров и ул. „ Пирин “, възпрепятстването ще визира часовия диапазон от 09.00 до 17.00 ч., като още веднъж ще бъдат допускани, живущите в региона жители, екипи на незабавна здравна помощ и пожарна сигурност.

Апелират се водачите на МПС да карат с нараснало внимание и съблюдават прецизно отвесната маркировка. Движението на МПС ще се възстановява неотложно след привършване на ремонтните действия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР