С официалното си напускане на кралския двор в края на

...
С официалното си напускане на кралския двор в края на
Коментари Харесай

Промяната, която Хари и Меган искат

С формалното си овакантяване на кралския двор в края на март предходната година, принц Хари и Меган Маркъл изчезнаха и от обществените мрежи. Техният формален профил Sussex Royal остана неактивен, а двамата нямат и персонални сметки, в които да споделят всичко най-интересно със своите почитатели.
 Принц Хари, Меган Маркъл и решението им да изоставен обществените мрежи
Хари и Меган взеха решение да изчезнат

Това не го чакахме

Това обаче изобщо не значи, че херцогът и херцогинята на Съсекс са спрели да се интересуват от обществените мрежи. Дори в противен случай - те са приели като своя задача реализирането на по този начин нужната им промяна. Защото са едни от тези, които са изпитали на личния си тил голямата мощ на интернет като генератор както на подправени вести, по този начин и на ненавист.

В едно от много редките си в последните месеци изявленията, този път за Fast Company, принц Хари за следващ път приканва за промяна в обществените мрежи. Според него, а и освен, следващото ясно доказателство за потребността от смяна е щурмът на Капитолия по-рано този месец, който бе проведен и управителен точно във Фейсбук, Twitter и други сходни платформи.
 Снимка 516187

За реализиране на своята цел, Хари и Меган си партнират с разнообразни организации, които също се интересуват от софтуерното въздействие върху общността. Разбира се, употребяват и репутацията и известността, които имат, с цел да дадат публичност на казуса и неговото решение.

А принцът е безапелационен, че смяната би трябвало да стартираме от притежателите и управителните екипи на обществените мрежи, които постоянно поради финансови изкушения не помнят моралния си дълг. Така поради облагата от реклами се стига до дезинформация на потребителите да вземем за пример.

Принц Хари е наясно, че се изисква огромен кураж , с цел да застанеш против тези големи компании. Но той има своите правилни съдружници, както явно и поддръжката на брачната половинка си, а и увереността, че смяната не може да търпи отсрочване.
 Снимка 484345

" Бях в действителност сюрпризиран да следя по какъв начин моята история се разказваше по един метод, тази на жена ми по различен, а нашият съюз провокира нещо, което направи историята да звучи по напълно друг метод . И този подправен роман се трансформира в основата на целия тормоз ", прям е херцогът на Съсекс.

Но най-важното от тяхното прекарване е, че са съумели да чуят историите и на доста други хора по света, които са доста по-уязвими от тях и също с били надълбоко наранени от експанзията на обществените мрежи.

" От ранна възраст водещият принцип в живота ми е дългът към истината, стремежът към съчувствие и облекчаването на страданието. Винаги съм се опитвал да направя това, което мога, за тези, които имат най-голяма потребност сега ", разяснява принц Хари.
 Снимка 516186

А откакто с Меган са изпитали на личен тил цялата тежест на протичащото се в обществените мрежи , задачата за смяна е още по-лична и значима. И, съгласно него, в нея трябват да вземат участие освен огромните компании, само че и всички ние, техните консуматори, които можем да разпространяваме езика на омразата и погрешните вести. Защото в никакъв случай не се знае по кое време и ние може да сме в ролята на жертва.

Принц Хари изрази желанието си да продължава с филантропската активност , която явно ще е акцент и на активността на организацията Archwell, учредена от него и Меган. Последните месеци двамата са прекарали в среди с редица специалисти и можем да чакаме напълно скоро да стартират да подхващат и съответни дейности по пътя към смяната - за един " по-здравословен " цифров свят.
 Принц Хари, Меган Маркъл, обичаната им музика и имат ли профили в SoundCloud
Какви ги правят Хари и Меган под прикритие

Как обичат да се забавляват херцогът и херцогинята на Съсекс

Херцогът също по този начин съобщи, че двамата с Меган ще се върнат в обществените мрежи, когато преценяват, че е пристигнал верният миг - може би когато видят воля за смяна. А към този момент подчертават върху проучването на тези пространства в интернет и това по какъв начин могат да оказват помощ за трансформацията им. И Хари е оптимист, тъй като желае да остави един по-различен свят за сина си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР