С общи усилия престижната компания Nauta Design, известна с проектирането

...
С общи усилия престижната компания Nauta Design, известна с проектирането
Коментари Харесай

Moonflower 72 - луксозната суперяхта, проектирана като остров

С общи старания влиятелната компания Nauta Design, известна с проектирането на първокласни яхти, и корабостроителницата Wider сътвориха Moonflower 72. Суперяхтата впечатлява с лукс, комфорт и изисканост и ще бъде подготвена до 2025 година

Плавателният съд е с структура от стомана и алуминий. Има пет етажа, от чиито тераси може да се наслаждавате на прелестна панорама към морската простор.

Moonflower 72 е дълга 70 метра и има разтегателна палуба на кърмата. Структурата й е известна измежду специалистите като “островът ” и е патент на Nauta, оповестява abc.es.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Nauta Design (@nautadesign)

Суперяхтата има сгъваеми тераси, което я прави неповторима и дава опция на притежателя й да уголемява и стеснява пространството.

В проектирането на плавателния съд двете компании са помислили и за околната среда, залагайки на изкуствен интелект за систематизиране на силата под форма на топлота.

Що се отнася до дизайна, при Moonflower 72 той е оптимално приближен до реализиране на естетика с природата. Има доста стъкло, хоризонтални линии и грациозност.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Nauta Design (@nautadesign)

Задвижването е предоставено на хидридна система Wider и включва два генератора с по 1860 киловата мощ. Има и батерия с потенциал към 1 мегават.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР