С обръщение към зрителите започна интервюто с лидера на Възраждане

...
С обръщение към зрителите започна интервюто с лидера на Възраждане
Коментари Харесай

Костадинов отново в ефира на Нова, Виктор Николаев посочи причината

С послание към феновете стартира изявлението с водача на " Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на Нова тв. 

Видях нещо малко като укор към медиите за какво Костадинов постоянно се появява в ефира. Ние насочваме предложения към всички, по този начин беше и за днешното предаване. Получихме безмълвие от останалите парламентарни групи, а Възраждане реагира не просто с участник, а самия водач се отзова на поканата.

Българска социалистическа партия реагираха с ангажимент за изявление малко по-късно от коридорите на Народното събрание, само че не с водача, а с Драгомир Стойнев, изясни водещият Виктор Николаев.

Ние имаме въпроси към всички представители на партиите в Народното събрание. Който се отзове, той получава ефирно време, а не тъй като е любим на малките екрани или на водещите. Това несъмнено не е опрощение или опрощение, че Костадин Костадинов е в нашето студио, разяснява още Николаев. 

Ама тъкмо по този начин прозвуча, да ви кажа, отвърна гостът Костадинов.



Ние си имаме предложение за ръководител на Народното събрание от нашата група и това е адв. Петър Петров. За заместител ще предложим Цончо Ганев. Какво ще стане в Народното събрание, ще забележим напълно скоро. Всичко е въпрос на диалози, които евентуално вървят още сега, разяснява Костадинов. 

Асен Василев постоянно е извънредно прям, когато приказва по въпроси, които не са свързани с финанси и това би трябвало да му се признае като главно негово достолепие. Той е прав като споделя, че не желаят да се коалират с ГЕРБ, тъй като в противоположен случай биха зачеркнали смисъла на своето битие. Политическа партия беше основана не просто да издхвърли ГЕРБ от властта, само че и от политиката като цяло. Как биха обяснили те на своите гласоподаватели, че влезат в коалиция с тези, които трябваше да унищожат политически? Естествено, че гласоподавателите това няма да им го простят, уточни Костадинов.

Ама в случай че вие сте злото, може да се обединят, разяснява Николаев.

Да, ние сме сериозна опасност. Всеки, който мисли като нас без значение от коя партия е, е добре пристигнал при нас. Защото България чезне и няма никакво време за губене. България изживява екзистенциална рецесия и е застрашено съществуването на самата страна. Ние сме опасност за настоящия неоколониален политически модел, който трансформира България в донор на храни, на злато, на младежи, на работна ръка и вносител на отпадък, разяснява Костадинов. 

Костадинов е водач по време в ефирен ефир от всички политици в България по време на предизборната акция:



 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР