С нововъведение откриват годината в училищата в цялата странаОт Министерството

...
С нововъведение откриват годината в училищата в цялата странаОт Министерството
Коментари Харесай

Нововъведение: Фанфари в цялата страна за първия учебен ден

С изобретение откриват годината в учебните заведения в цялата страна

От Министерството на образованието и науката са разпратили специфични звукови файлове и инструкции по кое време и по какъв начин да бъдат включени в формалните церемонии по откриването на образователната година. Това заяви в изявление за  директорът на единственото приблизително учебно заведение в община Неделино " Св. Св. Кирил и Методий " Любомир Димитров.

" Всеки от шефовете си преценява в какъв брой часа ще открие образователната година, само че условието е със звуков файл " Внимание ", по-късно химна на България, знамето на учебното заведение, нормално със звуков файл на барабани и по-късно тече програмата по откриването ", описа шефът.

На извършено съвещание в РУО школските шефове са осведомени, че област Смолян за тринадесета поредна година резервира призовото второ място в класацията от националното външно оценяване и държавните зрелостни изпити след София, акцентира Димитров.

Той изрази паника от скока на цените, който се отразява на издръжката. " Ние успяхме да заредим, за първия период сме спокойни, имаме гориво да преминем, само че по-късно към този момент за втори период, когато би трябвало да се зарежда горивото, не знаем каква ще бъде и цената. Правим някакви планирани сметки, само че без да вършим икономии и без да режем отнякъде няма по какъв начин да се случат нещата ", разяснява шефът. Сериозна компликация основава и повишаването на електричеството. " Ако преди повдигането на цените на електрическата енергия сме плащали 1 000 лева, сега плащаме 2 400 лева Всички разноски се подвигат ", добави той. Поскъпнала е и водата, препаратите за стерилизация. Всичко това ще сътвори съществени усложнения.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР