С ново разпореждане италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца извади

...
С ново разпореждане италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца извади
Коментари Харесай

Пада карантината за влизащите от България в Италия

С ново предписание италианският министър на опазването на здравето Роберто Сперанца извади България от групата с Румъния, за която е належащо слагането под 14-дневна на всички идващи на Ботуша, заяви.
Според новата разпоредба, подписана на 21 септември вечерта, България се слага в “добрата ” група с останалите страни от Европейски Съюз, чиито жители не се слагат под изолираност при влизане в Италия. Сега единствено Румъния е единствената членка на Европейски Съюз, откъдето влизането в Италия „ се санкционира ” с слагане под карантина.
 Италия пред злополука: Няма туристи Италия пред злополука: Няма туристи
За доста малко време италианското лято даде лъч вяра. След като излезе от това, което беше, при започване на 2020 година, едно от най-тежк...
Наредбата влиза в действие ден след публикуването й в “Държавен вестник ” и е годна до 7 октомври. Тогава изтича указът на премиера Джузепе Конте, обвързван с ограниченията за ограничение на разпространението на болестта с COVID-19. При влизането си в Италия идващите от България ще подписват заявления, по сходство на идващите и от други страни от Европейски Съюз, че не са обитавали в предходните 14 дни в страни, считани за рискови за разпространяването на болестта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР