С ново гадже и лудо влюбена избяга в Румъния фолк

...
С ново гадже и лудо влюбена избяга в Румъния фолк
Коментари Харесай

Райна избяга с тайно гадже в Румъния

С ново гадже и бясно влюбена избяга в Румъния фолк певицата Райна. Изпълнителката е хлътнала до уши в новия си обичан, който я следва на всички места, където тя отиде, написа HotArena.

За първи път от години изпълнителката показа фотоси с новото си гадже. На нея двамата са в Букурещ, а мистериозния мъж я държи за ръка.

Досега фолк звездата стоеше надалеч от камерите и държеше персоналния си живот в загадка. Когато не е по участия, изпълнителката обикаля света и радва почитателите с многочислени фотоси от дестинациите, които посещава.

Откакто се раздели с танцьора Светлин, певицата като че ли бе заключила персоналния си живот. И на инат на слуховете, че има нов мъж до себе си, не се показваше с никого. Досега.

Според осведомени двамата са отседнали дружно в най-луксозния хотел в Букурещ. Вместо обаче да се отдават на СПА — процедури в минералните басейни, те се радват на разходки из красивата столица.

Това е единствено една от плануваните почивки в чужбина. Чаровницата не пропуща да обикаля света. Половинката й също намазва, а осведомени настояват, че не е платил и стотинка за това пътешестване.

#me #romania #bukuresht #travel #travellover #cold #oldtown #cute #2018 #aroundtheworld

A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Jan 28, 2018 at 10:02am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР