С нова работа се похвали Лора Крумова, която от няколко

...
С нова работа се похвали Лора Крумова, която от няколко
Коментари Харесай

Лора Крумова стана шефка на Цитиридис

С нова работа се похвали Лора Крумова , която от няколко месеца заема шефско място в бТВ, видя HotArena.

Журналистката съумя да се уреди като зам.-главен редактор на " Шоуто на Николаос Цитиридис " и всекидневно се трудела над наличието на предаването. Нейни сътрудници настояват, че Крумова е съумяла да се спазари за няколко хилядарки заплата, като, с цел да се домогне до апетитния пост, се възползвала от старите си контакти в бТВ, от където в действителност стартира ТВ кариерата й.

Още до момента в който била по майчинство журналистката провела няколко срещи с управлението и се договорила за позицията. Именно поради това тихомълком приключи контракта си с конкурентната Нова ТВ в последния ден на месец януари тази година. Тогава тя съобщи, че сред нея и някогашните й шефове няма напрежение и си потегля с положителни усеща от колектива на утринното уикенд предаване " Събуди се ", което водеше преди да роди второто си дете. 

Лора обаче тогава спести желанията си да се върне в бТВ, само че този път зад кадър, което, към днешна дата е реалност. Заради новата си работа, тя се е взела в ръце и е почнала да смъква килограмите, насъбрани през бременността, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР