С нова енергия, музика и обновена обстановка клубът дава заявка,

...
С нова енергия, музика и обновена обстановка клубът дава заявка,
Коментари Харесай

Пригответе се за взривяващото откриване на новия клубен сезон във Fabric

С нова сила, музика и актуализирана конюнктура клубът дава поръчка, че и тази зима ще е топ локация 

Хитовият Fabric club Бургас се завръща с доста изненади особено за своите фенове. Тази година откриването  на новия сезон ще бъде феноменално, а програмата с посетител актьори най-хубавата до момента. Очакват ви доста нови тематични празненства, които ще бъдат ексцентрични и разнообразни и с актуализирана атмосфера, оставяща ви без мирис.

Новият клубен сезон на Fabric започва с разкриване, което ще направи идването на есента още по-привлекателно. Тази седмица ви чакат три невероятни празненства:

21 Септември - " Traphouse " с DJ Theo и Moneystaxs

22 Септември - " Fabric Classic " с DJ Pokera

23 Септември - " GAME CHANGERS " с DJ Burlak и Milen DJ

С тези събития Fabric започва с нова доза незабравими страсти и нощи през новия сезон. Не пропускайте опцията да бъдете част от тази вълнуваща клубна история.

Но освен музиката е преди всичко във Fabric. Обновената конюнктура ще ви очарова с нов дизайн и осветяване.

За повече информация и настояща стратегия, можете да посетите или да следите обществените им мрежи. Не пропускайте вълнуващото разкриване на новия сезон и се подгответе за най-хубавите нощи в града.

“С нова сила, музика и актуализирана конюнктура Fabric club Бургас е мястото, където да се забавлявате и създавате мемоари през новия сезон. Не пропускайте опцията да бъдете част от тази невероятна клубна история ”, разясняват от емблематичното заведение.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР