С нова детска площадка се сдобиха децата от група Слънчице“

...
С нова детска площадка се сдобиха децата от група Слънчице“
Коментари Харесай

Нова площадка за игра радва децата от ДГ „Радост“ в район „Централен“  

С нова детска площадка се снабдиха децата от група „ Слънчице “ в ДГ „ Радост “. Тя бе открита от кмета на регион „ Централен “ Георги Стаменов, заместник-кмета Фиданка Кацарева и шефа на детската градина Милена Богданова.
Прочетете още
Лентата на новата облага прерязаха малчуганите от 4-та група, следвайки напътствията на районния кмет. Площадката разполага с комбинирано детско оборудване, което включва пързалка, катерушка и мини стена за катерене. Положена е и нова ударопоглъщаща каучукова настилка.

Най-приятната изненада за кмета и заместника му бяха собственоръчно нарисуваните картички, които децата им подариха.

„ Радвам се, че имате приятна, сигурна и безвредна среда за игра, в която се надявам да натрупате доста щастливи мемоари “, обърна се към малчуганите Георги Стаменов.

Това е четвъртата и последна площадка, която е изцяло реновирана за последните 2 години в детската градина. И четирите са построени с поддръжката на община Пловдив по подпрограмата „ Проектиране и създаване на нови детски площадки и/или ремонт и узаконяване на съществуващи такива, облагородяване на дворни пространства в общинските детски градини “, част от Общинската просветителна стратегия 2020 – 2022 г. 

ДГ „ Радост “ кандидатства за възобновяване на стаите, коридорите и фоайетата по план „ Обичам моето учебно заведение “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР