С нов сезон, нови герои и съдбовни обрати уеб тийн

...
С нов сезон, нови герои и съдбовни обрати уеб тийн
Коментари Харесай

Нови герои и съдбовни обрати в новия сезон на „Не така, брат!“

С нов сезон, нови герои и съдбовни обрати уеб тийн сериалът „ Не по този начин, брат! “ прави необикновено завръщане във Vbox7.

От 14 март обичаните герои от сериала - Мишо, Дидо, Беа и Блага, още веднъж ще зарадват своите почитатели с нови комични и заплетени обстановки, а този път сезонът носи името „ Краят на играта “.

Звездите на Vbox7.com учат младите на интернет просветеност

Актьорите от „ Не по този начин, брат! “ ще оказват помощ на възпитаници с домашните

Мишо ще продължи да се бори с провокациите в любовта,

а брат му Дидо ще бъде в подготвеност да му оказва помощ с разнообразни и не изключително уместни препоръки. За Дидо обаче следва значима година.

Заедно със своята другарка Бела, той е подготвен да скъса с учебните проблеми, тъй като през тази година приключват 12 клас и абитуриентският бал е напът да изправи всички на нокти.

Сред новостите в сериала е и присъединяване на Мона Гочева, която ще се подреди до тийнейджърската плеяда от звезди.
 Мона Гочева Мона Гочева
Мона е създател и водещ на видео поредицата „ Секс лафче “ във Vbox7, отдадена на любовта и връзките с над 40 хиляди почитатели онлайн. Каква ще бъде ролята ѝ в новия сезон на „ Не по този начин, брат! “ и дали появяването ѝ ще обърка така и така заплетените връзки в сериала, ще научим от 14 март във Vbox7.

Още няколко нови лица следва да влязат в сериала, само че кои са те, почитателите ще схванат скоро.

„ Не по този начин, брат! “ е първият уеб сериал в България с над 150 хиляди почитатели онлайн и над 35 млн. гледания онлайн. През 2017 година сериалът беше отличен с премията за „ Най-добър уеб сериал “ от интернационалния медиен фестивал Mediamixx в Солун. Може да следите сериала всяка сряда във Vbox7.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР