С нов сайт и богато съдържание Аматьор подкаст идва с

...
С нов сайт и богато съдържание Аматьор подкаст идва с
Коментари Харесай

„Аматьор“ подкаст идва с мощна подкрепа за повече спорт и активност през новата година

С нов уебсайт и богато наличие " Аматьор " подкаст идва с мощна поддръжка за новогодишните обещания за здрав дух в крепко тяло. Надъхващата поредност на и Yettel към този момент се разполага нашироко на с доста повече потребна информация, фотоси, видео и извънредни оферти със смарт джаджи за слушателите на всеки епизод. Новият уебсайт на шоуто, което споделя какво е да изпробваш един спорт за първи път, идва с разнообразно меню от здравословни източници на допамин и дава обещание желязна мотивация за първата крачка към по-добрата ни версия тази година. В потребителите могат да намерят " своето нещо " или да предложат нов спорт или интензивност, в която водещият Еленко или някой от продуцентите на шоуто услужливо ще се опитва вместо тях.

За да дадат кураж на всички, които към момента се двоумят дали да стартират, смелите сътрудници на " Аматьор " влизат в ролята на новаци в спорта, борят страха от сложната първа крачка и демонстрират, че няма нищо срамно да не те бива първоначално. Правят го постоянно в компанията на одобрен специалист в сферата, с който дават отговор на най-важните въпроси за начинаещите: кой, къде и по кое време може да практикува, нужна ли е екипировка и по какъв начин да изберем вярната, какви качества и добродетели развива съответният спорт, по какъв начин да упражняваме безвредно. Във всяко издание тандемът дилетант и про демонстрира и кои смарт технологиите ще ни оказват помощ да държим мотивацията си висока и да подобряваме представянето си всякога.

В пъстрота списък на към този момент има 10 серии, които идват в съвършено съответствие ноу-хау, пот и развлечение. Поредицата започва на две колела с епизод, отдаден на градското колоездене, полита с парапланер във втора серия и оставя простора необятен с епизод 3 и преходи в планината. Епизод 4 се дава без пердах на бразилско джу джицу, а пети отдава нужното на духа и съзнанието с йога и медитация. Епизод 6 е напряко наложителен, в случай че тази година сме решили да се пробваме с бягането, а 7-и е за тези, които постоянно са желали да бъдат каубои. Епизод 8 подвига съществено оборотите и пулса със скуош, а с 9 въпреки катеренето да е в зала, стената е висока, адреналинът - също.

 Снимка: Yettel

С епизод 10 в пътеводителя на спортните дилетанти се подреждат функционалните тренировки, в които решително прохождаме благодарение на треньорите Паскал и Йордан Дичеви от . От любопитния диалог на корос фит гидовете с продуцента и дилетант на броя Димитър разбираме какъв фитнес е практикувал първобитният човек, за какво е нездравословно седенето и по какъв начин да подберем най-подходящите за нашата физика извършения с тест за подвижност и устойчивост.

 Снимка: Yettel

На 10.02. е премиерата на новия, 11-и, епизод на подкаста, в който за първи път в аматьорското премеждие ще се впусне дама. Маргарита Доровска (Марги), която слушателите познават от различен подкаст от групата на Говори ѝнтернет - Говори Артистът - безусловно ще се гмурне в новата си роля и дружно с Тони Михайлов, републикански рекордьор и международен първенец в категория мастърс, с който ще поговорят за изгодите от плуването, избора на басейн, работата с треньор, смисъла на стиловете и какво да вършим, в случай че ни влезе вода в ухото. В този епизод Yettel ще зарадва слушателите и със специфичен промокод amatior за 10% отстъпка на цялата серия Apple Watch SE 2022 в онлайн магазина на оператора.

 Снимка: Yettel

Желаещите да се абонират за " Аматьор " могат да го създадат изцяло гратис през amatior.bg или в мрежата за подкасти по собствен избор:

 Снимка: Yettel

Материалът е възложен от Yettel.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР