С нов апартамент за близо половин милион лева се е

...
С нов апартамент за близо половин милион лева се е
Коментари Харесай

Лили изсипа половин милион лева в брой за нов апартамент

С нов апартамент за близо половин милион лв. се е сдобила естрадната прима Лили Иванова,  демонстрира инспекция на „ България Днес “.

Жилището е с повърхност от 163 кв. м., а към него вървят в пакет 2 подземни паркоместа.  Апартаментът е част от свръх първокласна кооперация в баровския столичен квартал „ Изгрев “. Новата облага на Лили е коствала 488 957 лева, демонстрират документи по договорката. Певицата заплаща в брой без да употребява ипотечен заем.

След като купува новия си апартамент Лили прави и друга договорка. Според документите на 4 август естрадната прима се разделя с гарсониера в град Кубрат. Панелката е ситуирана на метри от родната къща на Лили.

Голяма част от извоюваното естрадната прима влага в парцели . Всичките са на топ местоположения, което подсигурява, че цената им единствено ще пораства на фона на нулевите и лихви давани от банките за влогове. Така апартаментът в Изгрев става следващата част от имотната империя на Лили.

Сметката открива големият  апартамент на ултра скъпата столична улица „ Оборище “ където Лили се нанася при започване на 70-те години като младоженка на Янчо Таков. Лили от години има и първокласен мезонет в затворен комплекс край Варна. Преди към 2 години певицата се снабди с жилище ситуирано на метри от щаб-квартирата й. Имотът с повърхност от 196 квадрата е ситуиран на тиха уличка в съседство. След договорката Лили на процедура става съседка на Димитър Бербатов. Футболната звезда и естрадната  прима имат жилища на еднакъв етаж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР