С носталгия по младостта и старите семейни албуми 53-ия си

...
С носталгия по младостта и старите семейни албуми 53-ия си
Коментари Харесай

Марешки се показа като младеж, сравниха го с Рамбо!

 С носталгия по младостта и старите фамилни албуми 53-ия си рожден ден посрещна Веселин Марешки. Навръх персоналния си празник водачът на " Воля " разгласява във фейсбук страницата си две свои юношески фотоси, които провокираха лавина от мнения и страсти, а младият Веселин бе съпоставен с паметния кино воин, изигран от Силвестър Сталоун – Рамбо.

" Днес одъртявам с още една година и се включвам в предизвикването в мрежата да се върна към младите години, когато всичко беше пред мен. И косата беше повече. Понякога спомените ни оказват помощ да мислим положително и по този начин по-лесно да преодоляваме актуалната рецесия! Покажете ми ваш благ спомен от младостта! ", написа рожденикът към архивните фрагменти, а в мненията под тях се появиха и негови съученици, които потвърдиха, че си го спомнят все същия, че даже и с по-дълга коса.

Заради епидемията от ковид и изключителното състояние в страната водачът на " Воля " не съумя да отпразнува рождения си ден с вечеря на открито и събиране с доста посетители, само че все пак получи хиляди честитки от симпатизанти, другари, сътрудници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР