С неостаряващите си песни и близостта до хората италианската звезда

...
С неостаряващите си песни и близостта до хората италианската звезда
Коментари Харесай

Ал Бано изправи на крака зала 1 на НДК

С неостаряващите си песни и близостта до хората италианската звезда още веднъж заслужи аплодисментите и обичта на българската аудитория.

За да пееш за щастието и свободата красивият глас не е задоволителен. Трябва да си същински и да обичаш хората. Или просто да бъдеш Ал Бано!

Със мощен глас, красиви аранжименти и бяло бомбе на главата, 74-годишният музикант подари на своята аудитория близо 3-часов театър. Заедно с него на сцената бяха музикантите от Софийската филхармония, синът му Яри Каризи и китаристът Том Синарта.

През цялото време Ал Бано не спря да споделя на публиката за посланията и вдъхновението да изпее обичаните ни песни. Накрая слезе при своите фенове, предложения ги да пеят и танцуват, снима се с тях и получи букет червени рози.
 © Христо Касабов / Българска телеграфна агенция
Ал Бано идва за първи път в България през 1974 година Десет години по-късно излиза на сцената на Златния Орфей дружно с някогашната си брачна половинка и дуетен сътрудник Ромина Пауър. С нея се завърна и за огромния концерт през 2015 година след дългата им разлъка. Срещите на италианеца с българската аудитория са чести. Казва, че обича да пее у нас, тъй като тук има доста другари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР