С него за известен период е била съпругата и сина

...
С него за известен период е била съпругата и сина
Коментари Харесай

Тежката Изповед На Българския Гурбетчия Киро: Продадох Най-Хубавите Години От Живота Си За Пари

С него за прочут интервал е била брачната половинка и сина му, а там се раждат и двете им по-малки дъщери. 3 години старозагорецът е чиракувал при англичанин – занаятчия в построяването на покриви и от него нашенецът взема поминък. За себе си той споделя пред кореспондент на Нова ТВ, както от градежа, на който работи, по този начин и в „ домашна “ конюнктура – т.е. в квартирата му в Лондон.

„ Предпочитам да работя с българи, не че и ние сме лесни, но най-малко си знаем номерата. Когато съм тук единствено работя, в Англия и почивката не ми е сладка. Почивам си, когато се прибирам в България. За англичаните сме втора употреба хора, не им имам вяра. Обръщат ти внимание, до момента в който си им потребен, когато нямат към този момент потребност от теб, те не помнят “ – споделя с леко крива усмивка Кирил Стоянов.

Там в този момент са и брат му с децата си, който дефинира Кирил като същински родолюбец, сложил страната си над фамилията, нещо, което той самият признава, че не би направил.

След като попитал сина си кой е Левски, Ботев и той не могъл да му отговори, а дъщерите му почнали да си приказват на британски, до момента в който си играят у дома, Кирил решил, че те с майка им би трябвало да се върнат в България. Останал самичък в непознатата страна и траял да работи.

Кирил показва и разяснява пред камерата своите татуировки. На дясното му рамо е хан Крум с надпис изпод „ Законова България “.

„ Той би трябвало да е още веднъж в България, да внесе ред и закони, с цел да се върнем там и ние от чужбина. “

За татуираната на гърдите му Райна Княгиня, Стоянов споделя, че тя е имала доста повече кураж и по тази причина за нейния лик той е избрал най-чистата част от индивида съгласно него – гърдите. Вляво е татуиран Левски с въпроса: „ Народе??? “, а за вълка на лявото си рамо Кирил обощава: „ Това е българинът – хем куче, хем мастия, само че когато би трябвало да оцелява е вълк! “

Предаването на Нова е замислено да улови последните дни от пребиваването на Кирил Стоянов в Лондон. В последна сметка старозагорецът е взел своето решение да каже „ довиждане “ на Англия и да се върне в България. Екипът го снима в бус, оцветен в цветовете на българския трикольор, на предното стъкло са залепени флагчета на „ Берое “ и още веднъж националното знаме.

Репортерът пътува назад към Родината с героя на кино лентата и записва неговия роман: ” Продадох най-хубавите години от живота си за пари. Затова споделям на всички, които в този момент потеглят на гурбет, да се замислят къде отиват и коства ли си… ”

Пред блок в Стара Загора го посрещнаха най-милите му: трите му деца и брачната половинка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР