С най-много номинации за включване в листата на БСП за

...
С най-много номинации за включване в листата на БСП за
Коментари Харесай

Станишев, Йончева и 15/15 с най-много номинации в София за евролистата на БСП

С най-вече номинации за включване в листата на Българска социалистическа партия за европарламента са Елена Йончева и Момчил Неков, следвани от Сергей Станишев и Деница Златева. 

Неков влезе в Екологичен потенциал с преференциален избор посредством феномена 15/15, само че работата му като евродепутат явно впечетлява социалистите. Номинациите на структурите на Българска социалистическа партия в страната за евроизборите към този момент са над 80, заяви преди дни във
Варна представителят на парламентарната група на партията Елена Йончева. 

Структурата на Българска социалистическа партия в Бургас пък е номинирала водачът на партията Корнелия Нинова за евродепутат. 

На общинската конференция през вчерашния ден са гласувани номинациите на общо 50 претенденти за евродепутати, които да влязат в листата на Българска социалистическа партия. Шестима от тях са от бургаската партийна организация – националният представител Николай Тишев, Христо Панайотов, общинският консултант Радослав Петков, Атанас Зафиров – член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия, Георги Тодоров и Йордан Георгиев. Сред останалите номинирани са Елена Йончева, Петър Кънев, Деница Златева, Ирина Бокова, Валери Жаблянов, Драгомир Стойнев, Янаки Стоилов, проф. Иво Христов, Крум Зарков, Жельо Бойчев, Кристиян Вигенин и други Номинации получиха също по този начин досегашните евродепутати Петър Курумбашев, Момчил Неков, Георги Пирински и Сергей Станишев, както и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, написа на уеб страницата на БСП-Бургас. Нинова е номинирана и в Кюстендил да вземем за пример.

Още през ноември предходната година Нинова съобщи: Не мога да ви кажа кой ще бъде лидер на евролистата на " Българска социалистическа партия за България ", само че мога да ви кажа с 200 % сигурност, че няма да съм аз и тази позиция няма да се промени до май. 

Сред номинираните в Плевен пък с най-вече номинации са Сергей Станишев, проф. Румен Гечев, Елена Йончева, проф. Иво Христов, Петър Курумбашев, Деница Златева, Янаки Стоилов и Крум Зарков. 

Всички конференции би трябвало да са завършили доникъде на март. В неделя - на 17 март, пленумът на Българска социалистическа партия ще дефинира лидерът на листата за изборите на 26 май. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР