С настъпването на време кожата ни става по-капризна: от сухия

...
С настъпването на време кожата ни става по-капризна: от сухия
Коментари Харесай

Какво е осмотермия и защо тялото ни има нужда от нея?

С настъпването на време кожата ни става по-капризна: от сухия въздух от радиаторите в пространствата и внезапните промени в температурата по нея се появяват зачервявания, стартира да се лющи и даже се появяват микропукнатини. Конвенционалните овлажняващи кремове и лосиони за не могат изцяло да ни освободят от тези проблеми, те могат да обезпечат единствено краткотрайно поддържащ резултат, само че нищо повече. Едно от решенията на този проблем е специфичната сезонна салонна процедура за грижа за тялото – осмотермия , която дава обещание освен да отстрани проблемите на сухата, само че и да ни отърве от целулита, отоците и няколко сантиметра в талията.

Осмотермията е цялостна стратегия за масаж на, основана на специфичната морска сол и естествени етерични масла , която оказва помощ да се възвърне оптималното равнище на засищане на кожата с минерали и да се почисти от отрови. Осмотермията също по този начин дейно се бори с целулита и мастните отлагания заради обстоятелството, че съставът на препаратите включва съставни елементи, които имат мощни липолитични, антифиброзни и дренажни резултати.

Запаси от тази лечебна сол има във Франция. Морската сол се счита за толкоз потребна за нашето тяло, че французите изключително я ценят, наричайки я „ бялото злато ”.

Самата процедура съставлява час на цялостно разпределяне и приятност . Първо, примес от тънък абразивен скраб с масла се нанася върху кожата и с нея се масажира цялото тяло. След това върху същия пласт се нанася примес от груба сол и още няколко ароматни масла и отново се масажира интензивно. Целият развой протича в приятна успокояваща атмосфера, с приглушена светлина и успокояваща музика. След няколко стадия на нанасяне на масла, тялото се увива във фолио, покрива се с дебело одеяло, включва се функционалност за леко загряване на масажната лежанка и по този начин се почива 20 минути.

В този миг вие към този момент сте толкоз отпуснати, че има възможност да заспите. След нужното време, вземате душ и отмивате всички нанесени смеси.

Веднага след процедурата в тялото се усеща приятна лекост – от върха на главата до стъпалата . Много прелестно чувство. става толкоз гладка и кадифена, че не можете да спрете да ù се наслаждавате. Изненадващо, само че след първата сесия осмотермия тялото е леко плътно, текстурата на кожата става по-равномерна и еластична. Специалистите означават, че след цялостен курс на подобен масаж размерът на тялото може да бъде доста понижен: в кръста, ханша, по ръцете и корема.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР