С напредването на възрастта може да се нуждаете от грижи

...
С напредването на възрастта може да се нуждаете от грижи
Коментари Харесай

Заслужава ли си федералната застраховка за дългосрочни грижи?

С напредването на възрастта може да се нуждаете от грижи в заведение за подкрепяне на живот или от болногледач, който живее при вас. За страдание, множеството проекти за опазване на здравето не покриват разноските за тези услуги - разноски, които могат да варират от $1700 до $9000 на месец, съгласно последните оценки. За благополучие, спомагателен тип застраховка – наречена застраховка за дълготрайни грижи – може.

Застраховката за дълготрайни грижи се предлага в две форми: частна застраховка за дълготрайни грижи, която се предлага посредством частни застрахователни компании и федерална застраховка за дълготрайни грижи. Последното се предлага от федералното държавно управление и е налично единствено за избрани държавни чиновници.

Имате ли право на двата типа застраховка за дълготрайни грижи? По-долу ще разгледаме по какъв начин да изберете коя застраховка за дълготрайни грижи да купите.

Започнете, като получите тук безвъзмездна ценова оферта за застраховка за дълготрайни грижи, с цел да научите повече.

Заслужава ли си федералната застраховка за дълготрайни грижи?

Ето какво би трябвало да знаете, когато се пробвате да определите дали федералната или частната застраховка за дълготрайни грижи е по-добрият избор.

Когато федералната дълго- Застраховката за дълготрайни грижи си коства

Най-важното нещо, което би трябвало да се означи по отношение на федералната застраховка за дълготрайни грижи е, че не всеки има право на нея. Всъщност федералната застраховка за дълготрайни грижи е алтернатива единствено в случай че сте:

Федерален чиновник, който дава отговор на изискванията за програмата за здравни компенсации на федералните чиновници Служител на пощенската работа на Съединени американски щати Военен на дейна работа Член на Националната армия на цялостен работен денA член на определения запас Служител на администрацията на долината Тенеси Правителствен чиновник на окръг Колумбия, назначен за първи път преди 1 октомври 1987 година Служител на съдилищата на окръг Колумбия Служител на командващия, Инсталации на Военноморските сили (CNIC) Служител на NAF в армията, Корпус на морската пехота, Командване на службата за продан на флота, Служба за продан на войска и военновъздушни сили и военновъздушни сили

Ако сте се пенсионирали от горните кариери, евентуално също отговаряте на изискванията.

Но това, че отговаряте на изискванията за федерална застраховка за дълготрайни грижи, не значи, че би трябвало автоматизирано да я изберете. Както изяснява Том Борегард, основен изпълнителен шеф на платформата за стареене вкъщи HCG Secure, „ За консуматори, федерални чиновници и други, постоянно има смисъл да съпоставят няколко оператора и варианти за обмисляне. “

Това е по този начин, тъй като покритията, наградите и квалификационните условия могат да варират много сред двете варианти. Федералната застраховка за дълготрайни грижи, да вземем за пример, евентуално е по-подходяща, в случай че имате предшестващи болести или сте в неприятно здраве, защото програмата дефинира наградите единствено въз основа на възрастта. При частната застраховка, въпреки това, вашето здраве играе значима роля освен за квалифицирането за лавица, само че и за наградата на вашата лавица.

„ Федералната застраховка за дълготрайни грижи не изисква здравно обезпечаване, което значи, че хората с предшестващи болести към момента могат да получат покритие “, споделя Евън Тунис, президент на Florida Healthcare Insurance.

Федералната политика също може да бъде интелигентна за дамите, споделя Борегард.

„ Тъй като дамите имат по-голяма дълготрайност на живота, частните превозвачи, които вземат под внимание секса при обезпечаване, нормално оферират по-високи награди за дами претенденти “, споделя той.

Ако смятате, че ще имате член на фамилията, който да се грижи за вас през част от времето, до момента в който остарявате, федералните политики също могат да имат неповторимо преимущество: те включват грижи за отмора. Това всъщност дава отмора на вашия фамилен болногледач, като заплаща за краткотраен болногледач на негово място.

„ Федералната застраховка за дълготрайни грижи си коства да се изследва, изключително в случай че очаквате част от грижите ви да се ръководят от членове на фамилията “, споделя Борегард. „ Обезщетението за грижи за отмора може да помогне в поддръжка на вашия обичан човек, до момента в който той поема грижите. “

Научете повече за вариантите си за застраховка за дълготрайни грижи тук през днешния ден.

Когато частната застраховка за дълготрайни грижи е по-добър избор

Дори в случай че сте отговарящи на изискванията за федерална застраховка за дълготрайни грижи, коства си да разгледате и частните варианти за застраховка за дълготрайни грижи. Според Beauregard на частния пазар нормално има повече покрития, от които да избирате.

" Възможностите за покритие са по-ограничени " с федералното обезпечаване, споделя той. „ Докато федералната стратегия предлага единствено четири авансово опаковани варианти за компенсации, частните застрахователи разрешават по-голяма еластичност, с цел да отговорят на самостоятелните желания и бюджети. Има по-широк набор от сравними варианти за покритие, в това число проекти за краткосрочни грижи, хибридна животозастраховка и проекти с ускорени компенсации за гарантиране на изплащания, като в същото време подсигурява покритие за евентуални разноски за дълготрайни грижи. "

Частната застраховка също може да бъде по-достъпна за някои хора. Федералната застрахователна стратегия за дълготрайни грижи усилва наградите през януари, което може да направи тези проекти доста по-скъпи за съществуващите притежатели на полици.

„ Като се има поради по-голямата еластичност на частното застрахователно покритие, тези, които чакат досегаемост да бъдат бариерата може да се обслужва по-добре от частен транспортьор, " споделя Борегард.

Започнете да проучвате вариантите си за частна застраховка за дълготрайни грижи тук през днешния ден.

Федерална застраховка за дълготрайни грижи на пауза < /h2>

Заявленията за федерално застрахователно покритие за дълготрайни грижи сега са на пауза, тъй че към този момент частната застраховка за дълготрайни грижи е единствената ви опция. Когато обаче кандидатурите се отворят още веднъж, ще бъде значимо да сравните всичките си благоприятни условия, претегляйки по-лесната подготовка, предлагана от федералните политики за дълготрайни грижи, с гъвкавостта, която идва с частните. Трябва също да сравните наградите, с цел да сте сигурни, че получавате най-хубавото за бюджета си.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР