С напредването на седмицата може да се окаже, че обмисляте

...
С напредването на седмицата може да се окаже, че обмисляте
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп 3-9 юли 2023 година

С напредването на седмицата може да се окаже, че обмисляте бъдещето на любовния си живот. За тези, които са били сами или са прекъснали запознанствата си, е настъпил моментът да стартират отначало.

Овен

Възможно е да се окажете привлечени от нетрадиционни връзки или да изследвате нови способи за изложение на обвързаност. Енергията, която ви заобикаля, поддържа излизането от зоната ви на комфорт и възприемането на по-смело и непринудено отношение към любовта. Това може да значи да преследвате някого, който притегля интереса ви, само че може да не се вписва в обичайния модел, или да опитате нови и вълнуващи действия с сегашния си сътрудник, с цел да запалите още веднъж искрата.

Телец

През тази седмица космосът ви предизвиква да се отворите и да участвате в сърдечни диалози. По време на едно от тези взаимоотношения ще откриете персона, която провокира интереса ви и ще разпали една неповторима връзка. Разговорът ще протича без изпитание и вие ще откриете общи ползи, които резонират надълбоко и у двама ви. Тази среща има капацитет да прерасне в красиво и същинско другарство, полагайки основите на мощна връзка.

Близнаци

Космическите сили се подреждат, с цел да основат красива естетика сред обществения и персоналния ви живот. Многостранната ви природа свети блестящо, до момента в който с лекост се ориентирате в обществените взаимоотношения и интимните връзки. Вселената ви предизвиква да прегърнете и двата аспекта на личността си, като намерите удивителен баланс сред обществената си персона и персоналните си стремежи. Тази вътрешна естетика ви разрешава да бъдете по-възприемчиви към любовта и привързаността.

 дневен хороскоп

Рак

През тази седмица се върнете към връзка от предишното си. Стара връзка може да се появи още веднъж в живота ви, а това, което в миналото е било сантиментално, в този момент може да се трансформира в красиво другарство. Тази непредвидена среща може да породи носталгични усеща и мемоари, напомняйки ви за връзката, която в миналото сте споделяли. Възползвайте се от тази опция да я възстановите и я обновите. Подхождайте към нея с отворено сърце и отворен разум.

Лъв

Тази седмица е отдадена на това да знаете какво желаете в една любовна връзка. С напредването на седмицата може да се окаже, че обмисляте бъдещето на любовния си живот. Независимо дали сте свободни, или сте във връзка, значимо е да си визиите типа партньорство, което подхожда на вашите фантазии и желания. Позволете си да мечтаете огромно и да си поставите ясни планове за мечтаната обич. Вселената ще отговори на вашата изясненост и вглъбеност, насочвайки ви към верния път.

Дева

През тази седмица може да откриете, че взаимното присъединяване с колегата ви в действия, които предизвикват благосъстоянието, може да бъде извънредно потребно. Помислете дали да не се впуснете дружно във фитнес странствуване, като изследвате нови способи да останете дейни и да сте във форма. Независимо дали става въпрос за разходки, упражняване на йога или присъединяване в спорт, споделеното прекарване освен ще усъвършенства физическото ви богатство, само че и ще сътвори моменти на доближаване и единство.

 дневен хороскоп

Везни

За тези, които са били сами или са прекъснали запознанствата си, е настъпил моментът да стартират изначало. Вселената ви предизвиква да изтупате праха от паяжините на предишното и да излезете още веднъж на арената на запознанствата. Тази седмица предлага удобен климат за срещи с нови хора, за проучване на връзките и за експериментиране на водите на романтиката. Бъдете отворени и се оставете да бъдете прелестно сюрпризирани от хората, които срещате. Приемете тръпката от незнайното.

Скорпион

Издигнете се над драмата и потърсете по-висока вероятност в сърдечните въпроси. Важно е да помните, че никое партньорство не е напълно и постоянно ще има моменти, в които ще зародят различия или ще изплуват недостатъци. Вместо да се занимавате с тези дефекти, възприемете настройка на признателност и благодарност за любовта и връзката, която споделяте с колегата си. Запитайте се дали тези дребни проблеми си заслужават да пожертвате връзката, която сте построили дружно.

Стрелец

С напредването на седмицата може да се замислите за по-дълбоките аспекти на вашите взаимоотношения. Интензивната сила на планетите може да извади нескрито скрити стремежи, прочувствени трансформации и потребност от по-голяма фамилиарност. Приемете уязвимостта и си позволете да се свържете на душевно равнище с колегата си. За необвързаните хора тази седмица предлага опция да изследвате желанията си и да определите планове за вида обич, който желаете да деянията.

 дневен хороскоп

Козирог

Отделете време, с цел да изразите признателността си към колегата си за неговите качества и принос. Покажете му, че го цените поради това, което е. Малките жестове на вежливост и схващане могат да допринесат доста за подхранването на една любяща и уважаваща връзка. Ако сте необвързани, това е време да се концентрирайте върху слагането на здравословни граници. Почитането и уважението към себе си ще притегли хора, които дават отговор на вашите стандарти.

Водолей

Възможно е да премисляте и анализирате прекомерно доста всеки аспект на евентуалните сантиментални връзки, което води до чувство за отдалеченост сред вас и вероятността за обич. Тази седмица обаче ви припомня, че любовта не се лимитира единствено до рационалността и логиката. Тя надвишава границите и постоянно се среща на непредвидени места. Ключът към отключването на вратите на романтиката се крие в това да се отворите за нови благоприятни условия. Освободете се от нормалната си рутина.

Риби

Връзките може да останат на назад във времето, защото се отправяте на странствуване за себепознание. Това не значи, че любовта и партньорствата са незначителни, а по-скоро увещание, че с цел да обичате същински другия, първо би трябвало да обичате и да се грижите за себе си. Използвайте тази седмица, с цел да се замислите за потребностите си и да предприемете стъпки към проявяването на живота, който си представяте. Занимавайте се с действия, които ви носят наслада и ви оказват помощ да се свържете със пристрастеностите си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР