С наложено наказание от 1 година и 6 месеца лишаване

...
С наложено наказание от 1 година и 6 месеца лишаване
Коментари Харесай

Трафикант на мигранти, шофирал след употреба на наркотици без свидетелство за управление на МПС, е с наложено наказание

С наложено наказване от 1 година и 6 месеца „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период и санкция в размер на 5200 лв. завърши дело против Б.С., упрекнат от Районна прокуратура – Монтана, Териториално поделение – Лом, за осъществени от него четири закононарушения.

На 02.02.2023 година в с. Аспарухово, областМонтана,Б.С.с цел имотна полза незаконно подкрепил чужденци да преминат в страната в нарушаване на закона,като ги превозвал с товарен автомобил.В ръководеното от него транспортно средство са били откритивисокорисковинаркотични вещества– коноп и амфетамин, държани от него нелегално.

Обвиняемият шофиралслед приложимост нанаркотични субстанции, открито с техническо средство, както ив периода на изтърпяване на насилствена административна мярка за краткотрайно лишаване на удостоверение за ръководство на МПС.

Съдът е одобрил съглашение, подписано сред Районна прокуратура – Монтана и отбраната на обвинения, с което Б.С. се е признал за отговорен.

Определението на съда, с което му е наложено наказването, има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР