С наказание една година лишаване от свобода“ при първоначален общ

...
С наказание една година лишаване от свобода“ при първоначален общ
Коментари Харесай

Една година затвор за блудство с малолетно момиче по обвинение на Районна прокуратура - Монтана

С наказване една година „ отнемане от независимост “ при първичен общ режим на изтърпяване завърши делото против Г.Г., упрекнат от Районна прокуратура – Монтана за закононарушение по член 149, алинея 1 от Наказателен кодекс.

43-годишният мъж е бил предаден на съд с импортиран обвинителен акт за осъществени от него блудствени дейности с малолетно дете.

Разследването по случая е почнало след постъпил сигнал. Били са извършени разпити на очевидци, осъществени експертизи - съдебномедицинска, сложни съдебнопсихиатрична и психична.

В хода на досъдебното произвеждане е билоустановено, че на03.04.2022 г.Г.Г.извършил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с 11-годишно момиче.

Подсъдимият еосъждан неведнъж за закононарушения от общ темперамент, като е изтърпявал санкции „ отнемане от независимост “. През интервала 1999 година – 2021 година за него има регистрирани17 заявителски материала. Разследван е по дело за живеене на брачен начала с лице, ненавършило 16-годишна възраст.

Осъдителната присъда по воденото против него последно дело за блудничество е влезнала в действие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР