С награди до 100 000 лева за своите гости Palms

...
С награди до 100 000 лева за своите гости Palms
Коментари Харесай

Palms Royale Sofia празнува рожден ден с награди до 100 000 лева

С награди до 100 000 лв. за своите посетители Palms Royale Sofia ще означи на 22-ри април своя втори рожден ден. Разположен в една от най-актуалните местоположения в центъра на София – Grand Hotel Millennium, комплексът в жанр Лас Вегас е измежду най-луксозните по нашите географски ширини, а празненството във връзка годишнината дава обещание да бъде едно от най-запомнящите се в столицата.  

Освен награди, домакините са подготвили блестящо златно шоу, което стопира дъха. Коктейлната част и изненадите стартират още от 19:00 часа, а старт на музикално-артистичната стратегия ще бъде даден в 20:00 часа с шампанско, което безусловно се излива над гостите. И освен тъй като тематиката е такава, а тъй като комплицираната въздушна акробатика на Joly Show, ще се трансформира от атракцион - в welcome drink, сервиран от висока особено висяща платформа във формата на чадър.  

Volt Show ще сграбчен посетителите с невероятното шоу на танцуващите LED роботи. Mapping show ще способства гостите да се потопят в приказна атмосфера на блестящия интериор на казино комплекса.  

Точката на шупване ще настъпи след среднощ, когато Volt show-то ще прерасне в екзотично шоу, а Joly Show ще зарадва всички присъстващи с уменията си в pole dance акробатиката. 

По време на празненството гостите на развлекателния комплекс ще се насладят на гласа на Кристина Иванова. И, с цел да се резервира стилът на огромните игрални комплекси от столицата на щата Невада, едно сходно тържество за рожден ден наложително би трябвало да е придружено с осъществявания на балет. Честта да показват това превъзходно изкуство в неговата съвременна версия имат девойките от балет „ Нова “. 

Разбира се, един рожден ден не може да мине без песента Happy Birthday. Нейн реализатор ще бъде един дребен бял робот, който като се изключи че ще пее, ще черпи с бонбони във връзка празника. 

„ Вълнувам се, тъй като това не е просто тържествено отбелязване или символика. За нас рождения ден на Palms Royale Sofia значи доста повече – две години на основаване и създаване, оттатък визиите за развлекателен комплекс “, съобщи изпълнителният шеф Руди Баков. 

Коктейлът, който ще е гарниран с прецизни напитки и изтънчен кетъринг, ще съпътства цялата развлекателна стратегия на тържеството. Негови специфични посетители ще бъдат бизнес сътрудници, както и спортни и бизнес клубове, измежду които Дамски клуб „ Бизнес на високи токчета “ и други.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР