С началото на пролетния телевизионен сезон NOVA категорично затвърди лидерската

...
С началото на пролетния телевизионен сезон NOVA категорично затвърди лидерската
Коментари Харесай

Успешен старт на новия сезон на „Шеф под прикритие“

С началото на пролетния ефирен сезон NOVA изрично затвърди лидерската си позиция, предлагайки на феновете една от най-амбициозните си стратегии с очебийно жанрово разнообразие. След сполучливото начало на праймтайм продукциите – риалити формата за влюбени двойки „ Един за различен “, шоуто за преобразявания „ Като две капки вода “, кулинарното предизвикателство „ Hell’s Kitchen България “, сериалите „ Откраднат живот “ и „ Ягодова луна “ , нощес с нов сезон в ефира на NOVA се завърна и документалното риалити „ Шеф под прикритие “ .

Според данните на пийпълметричната организация Nielsen Admosphere Bulgaria над една четвърт от гледащата телевизия публика в дейна възраст е предпочела предаването, което е със 73% повече от резултата на бТВ по същото време.
 дял фенове NOVA
Четвъртият сезон на „ Шеф под прикритие “ стартира с нова порция атрактивни герои и любопитни истории от бизнеса. Единственото по рода си предаване в България провокира взискателни мениджъри да изоставен комфорта на офисите си, да се изправят пред действителните проблеми в работата и да опознаят от близко личните си чиновници.

В премиерния епизод на документалното риалити нощес изпълнителният шеф на инвеститорска компания се изправи един до друг със чиновниците си, a в края на приключението даде шанса на един от тях да сбъдне фантазията си и да стартира личен бизнес.

По-рано същата вечер NOVA предложи на феновете следващи епизоди на „ Откраднат живот “ и „ Hell’s Kitchen България “ , които не престават да печелят доверието на феновете в дейна възраст с изрично по-висок аудиторен дял от бТВ по същото време.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР