С началото на месец февруари голяма част от двойките се

...
С началото на месец февруари голяма част от двойките се
Коментари Харесай

Как да изненадате всяка от 12-те зодии на Свети Валентин

С началото на месец февруари огромна част от двойките се замислят какъв подарък да създадат на своите половинки за Свети Валентин. Може да не бъде безценен подарък, а просто жест, който да направи благополучен вашия сътрудник. С романтика във въздуха, лудория в очите и мирис на червени рози, сезонът на любовта е тук. Най-накрая настъпи това време от годината, когато двойките ще се вълнуват, обмисляйки най-хубавите хрумвания за изненада за колегата си по случай Свети Валентин.

Тъй като всеки човек е неповторим, желанията му към Деня на влюбените също се разграничават, като това зависи и от зодията му. Докато Стрелците обичат да бъдат изненадвани с завършения, Раците избират да прекарват деня, сгушени с колегата си в уюта на дома.

Ако се затруднявате да откриете по какъв начин да накарате обичания си човек да се усеща обичан, скъп и специфичен на този ден, дано звездите ви се притекат на помощ.

Ето какво можете да вземете за Свети Валентин на всяка една зодия:

Овен

Страстните овни постоянно са нетърпеливи да научат нещо ново и да вземат участие в някакво премеждие. Изненадващо е, че те са и безпределно сантиментални. Перфектният Свети Валентин за тях би бил този, в който сътрудникът им ще ги поглези с времето си и ще ги заведе на боулинг или на къс поход. Те няма да имат нищо срещу, в случай че изпробвате някои нови неща в спалнята.

Телец

Чувствителният земен знак е податлив към по-хубавите неща в живота. Телците харесват алено вино, изискани ястия, бижута, облекла и артикули за персонална грижа. Тъй като обичащият комфорта Телец в множеството случаи не обича промени, сътрудникът им би трябвало да дефинира датата и мястото и да ги осведоми авансово.

 Свети Валентин

Близнаци

Притежаваща афинитет към знанието, обществената пеперуда на зодиака желае изненади, които уголемяват интелектуалните й граници, като в същото време им разрешават да бъде обществена. Вашият сътрудник Близнаци на драго сърце ще посети театрално зрелище, екскурзия в музей или даже стендъп комедийно шоу, с цел да научи повече за хумора. От джаджи и книги до настолни игри – тези дарове сигурно ще създадат деня им по-добър.

Рак

Състрадателните Раци избират да останат в своята черупка даже и на Свети Валентин. Когато са влюбени, те желаят да се усещат сигурни и свързани. Ако подарите на колегата си Рак масаж, това ще улесни връзката и ще го накара да се почувства обичан. Можете също по този начин да ги зарадвате и да го изненадате с предмет, който сеа възнамерявал да купи.

Лъв

Хората, родени под този огнен знак, обичат нещата да са грандиозни. Същото важи и за упованията им в деня на Свети Валентин. Организирайте нещо особено, което да се откроява и да ги сложи в центъра на вниманието. Например, те биха се зарадвали на вечеря на свещи в първокласен ресторант. Персонализиран часовник или дреха също ще привлекат вниманието им.

 Свети Валентин (2)

Дева

Известни със своята деловитост, концепциите за дарове за Девите постоянно се лимитират до предмети от бита, които те могат да употребяват. Но даже и тези извънредно проведени хора обичат да бъдат глезени. Те също заслужават да получат цветя, шоколадови бонбони или скъпи парфюми, без значение от пола си. В деня на Свети Валентин те биха желали и предмети за персонална грижа.

Везни

Управлявани от Венера, планетата на хубостта, изкуството, благосъстоянието и просперитета, Везните имат висок усет към естетиката, симетрията и лукса.

Въпреки че правят оценка деликатния подарък, неща като скъпи свещи, фини бижута, копринени вратовръзки и слънчеви очила също ще оставят диря. Освен това се уверете, че са красиво опаковани.

Скорпион

Мистериозните Скорпиони са буйни. Освен чувствеността, техните ползи включват фитнес, повишение на квалификацията и победа в живота.

Страстната обич е наложителна, с цел да извършите Свети Валентин специфичен за тях. За дарове можете да им подарите познавателен курс по техен избор, фитнес джаджи, златни бижута или фини черни облекла.

 Свети Валентин (3)

Стрелец

Най-авантюристичният знак от зодиака обича времето си навън. Перфектната среща за Свети Валентин за тях ще бъде в измежду природата.

Времето край езерото, планинските преходи или действия като скокове с бънджи ще отключат за тях същностни мемоари. Търсите нещо просто? Изненадайте ги с изящен пикник или нетрадиционна храна за Свети Валентин.

Козирог

Доминиращата мисъл на този влюбен в работата си човек е да доближи идващия значим стадий. За тях всичко е обвързвано с достиженията и задачите.

Партньор, който схваща тяхната пристрастеност и ги изненадва с нужда, като специфичен курс или съоръжение, което им оказва помощ да реализират проектите си, сигурно ще направи деня им по-добър.

 Свети Валентин

Водолей

Хората, принадлежащи към последния въздушен знак на зодиака, са изобретателни, новаторски и филантропични. Освен това те обичат нежните дарове.

В деня на Свети Валентин те биха се радвали да бъдат изведени на танци, на среща за изобразяване или скулптиране, на караоке вечер или на нещо напълно ексцентрично като магическо шоу.

Риби

Състрадателните и надълбоко прочувствени Риби се грижат абсолютно за колегата си, като в това време подценяват неговите условия.

Какво по-хубаво от това сътрудникът им да ги оцени за всичко, което вършат за другите? Подмладяващата вана със солена вода, сеансът по йога, музикалната терапия, спа и масажът ще им оказват помощ да се освободят от арестуваните страсти и ще им разрешат да дишат. На Свети Валентин това ще бъде съвършен подарък за тях.

Както виждате, има толкоз доста хрумвания за дарове, с които може да зарадвате половинката си на Свети Валентин. Разбира се, вие го познавате най-добре, тъй че се съобразете и с персоналните му желания и усети. И не забравяйте нещо доста значимо, материалните неща не са най-важните. Свети Валентин е страховит мотив да покажете любовта си един към различен, само че не го правете единствено в този ден от годината, а във всеки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР